...up and running...

Återigen gör jag ett tappert försök att få igång bloggen.. Låt oss hoppas att den lever mer än ett par veckor denna gången.. 
Har gått och funderat nu i någon vecka om jag ska dra igång den igen eller inte. Och jag har ju insett att träningen går ungefär 100000ggr bättre när jag har bloggen som måste uppdateras. Så nu gör vi ett försök till och så hoppas vi på det bästa. 
Jag har ju såklart gått upp allt jag gick ner.. Så nu är det bara börja om från början.. Som vanligt.
Lyckades även beställa ett träningskort från Actic då Groupon hade ett bra erbjudande. Så nu tänkte jag försöka gå på lite gruppträning för att få lite variation..
Ska även sätta igång med mitt schema för att orka springa milen lagom till tjejmilen. ;) 
Mycket planer på g. Vi börjar med att äta lite frukost, och med tanke på att det numera är fokus på träning och kost så består den av
250gram kvarg
2msk funlight wild strwberry/watermelon
2dl vatten
2 falu rågrut med cream cheese light, skinka och tomat
Sådär lagom porrigt men vafan. Nu är det slut på allt mjukt bröd med onyttiga pålägg. Det är slut på allt chips, dipp och godis.. Skönt att återfått fokusen måste jag säga..
Kommer ett inlägg om mina tankar och funderingar kring detta lite senare eller imorgon. Nu måste jag åka hem till min far då vi ska tvätta bilen innan jag måste åka till jobbet.. :)