...fuck me sideways vad snygg man kan va...

Jag och Emma var ju på bio ikväll.. Bio innebär nästan alltid Sveriges godaste thaimat (kyckling med cashewnötter som är helt sjukt oemotståndligt god), godis, läsk och ja såklart - en film. När vi gick ner på Willys såg jag till min stora stora glädje att de hade fått in julmust på liten flaska. TAGET! Det finns ju inget godare än julmust.. Älskar älskar älskar! Jag förstår inte alla galningar som ska vänta på 1a advent osv innan dom tillåter sig själva att dricka julmust eller äta pepparkakor.. Det är ju galet! Ju tidigare man börjar desto längre får man äta dessa godsaker..
Att avstå från det bara för att det inte är rätt månad är bara ren galenskap! Ja som ni kan förstå köpte jag mig en flaska julmust till bion. Och typ ett halv kilo godis :S Det är så konstigt att man plockar på sig mer bara för att det är billigt. Jag rörde ju knappt toppen på godisburken. men men..
Iaf, bion var SJUKT bra. Ett måste för alla anser jag.. Det är alltid lika kul att gå på bio med Emma för att vi förstår varandra när det kommer till detdär med män.. Männen i denna filmen var ju allihopa guds gåva till kvinnan.. Varenda en var sjukt jävla snygg! Jag ville ligga med alla.. !
Även själva handlingen var bra.. Det var dessutom ovanligt mkt folk på Heron idag. Kan ju kanske bero på det faktumet att det var 1) det är söndag. 2) det är lov 3) det är halloween...
Nästa gång är det kanske lite mindre folk i salongen. Jag och Emma är vana att sitta själva.. :)
Vi lyssnade även på jullåtar på hemvägen... ;) Det är aldrig för tidigt för sånt! Iaf inte i slutet på oktober..
Har lirat lite poker under kvällen.. Omaha för att vara exakt. Gick bra. Började med 50kr och slutade när jag hade 400.. Sa jag att jag vann på blackjack igår också? 600kr klonkade jag in.. Vann varenda hand jag spelade i stort sett. Så när dealern började blanda korten gick jag därifrån.. Ansåg mig vara nöjd med det jag hade vunnit.. :)
Nu blir det lite serier innan jag ska sova.. Ska jobba imorgon.. S-pass, vilket innebär att jag börjar 14:45.. :)
Hetingar från filmen.. MUMS!!! Kanske syns väl vad min smak på män är? ;)
Edit : Insåg att jag glömde att skriva vilken film vi såg.. haha.. In time var det iallafall! :)
Fuck me sideways vad snygg han är!!
Gårdagens citat "Sätt dig på bardisken, dra ner trosorna och säg att du är en snigel.. I DARE YOU" (fick höra denna när jag bad Emma att fråga tjejen som satt bredvid henne om hon var utklädd till spermie.. Det visade sig dock att hon var utklädd till hattifnatt.. vem fan tänker ens på en hattifnatt nu för tiden. vuxen människa?! Jag tycker iaf att hon såg ut som en spermie!!!)

...gårdagens födelsedagsbravader...

Haha ja! Gårdagen.. KAOS!! Började med att jag köpte med mig 3 (!!) paket glass till jobbet som INGEN ville äta av i stort sett.. Jag fick tvinga i folk glassen för att en låda skulle gå åt.. ;) men det fanns några tappra pojkar som ställde upp och åt frivilligt. Fick sluta jobbet 19 och då var det bara att åka o hämta upp Jenny för att bege sig mot Nykvarn och snygga till sig lite snabbt.. 22 satt vi på bussen in mot tälje med Emma för att göra stan.. Vi tog den gamla vanliga rundan, började på Sinners för att sedan gå vidare till ett tvärdött CP.. Väl där så fick vi dom återigen att spela Vart jag mig än i världen vänder och det såg ut som att Emma skämdes lite över att ha 2 vrålande pumor bredvid sig.. ;)
Nåja, drack lite men kändes inte som att saker och ting tog som de skulle.. var på tok för nykter och jag o Jenny diskuterade om vi skulle dra vidare upp till Sthlm. Eftersom man ställde tillbaka klockan en timma så skulle vi ju få en timma till att festa! Nåväl, fanns inga billiga taxisar så vi slutade på Sailors i vanlig anda de senaste helgerna. Mkt trevligt avslut där jag fick känslan av att vara smått stalkad när man får höra "jag såg dig en helg ute med Emma... och sedan på turinge marknad helgen efter det... " :D haha det hela slutade dock bra och jag överlevde natten.. :)
Vi stod utanför efter att de stängt och Jenny som vanligt började ragga folk som ville åka upp till Sthlm. Det var typ 0 personer som var på så det sket sig ganska snabbt.
Vi hittade en taxi efter många om och men och åkte hem för att sova.. Mycket trevlig kväll måste jag säga.. Även om den bara var i Södertälje så är jag nöjd. Blev lagom full och idag mår jag kanon.
Blev väckt vid 13 för att göra mig iordning idag innan släkten kom för att fira mig och mamma (som fyller år 4 dagar före mig). Även om man kände sig trött som fan så gick det bra. Så nu har det fikats, ätit tårta och druckit kaffe (och JULMUST!!) och snart blir det en bio med min biovän Emma! Underbar födelsedagshelg som inte kunde avslutas på ett bättre sätt..
Hoppas ni också haft en riktigt bra helg! :)

...have a fuckin happy happy b-day...


Ja som vanligt har det varit lite lågt här just nu. Men till mitt försvar har jag faktiskt försökt blogga men blogg.se har inte velat släppa in mig på min blogg.. :)
Turneringen gick bra, kom 4a av 145 och kammade hem hela 1100 kr.. 1a pris var dock 3900 så det hade ju suttit bättre. Och med tanke på att jag var chiplead nästan hela vägen hade jag kunnat spela finalbordet mycket mycket bättre än vad jag gjorde. Men nu blev det såhär och man får vara glad för det lilla.
Idag är det då min födelsedag. Lite synd faktiskt att det inte är lika kul att fylla år längre som det var när man var liten. Kommer ihåg hur adrenalinet pumpade kvällen innan och man kunde inte sova för att man var i sån extas. Nu är det inte riktigt samma grej, anlendingen till att jag inte kunde sova inatt berodde snarare på en familj som har ett tredje världskrig och helt ärligt talat fick jag nog igår.
Jag orkar inte bry mig längre, orkar inte vara den som tjatar efter att få prata när det inte ens är jag som har problem med saker och ting. Vi får väl se hur dagen blir, som tur (är det illa att man faktiskt känner att man vill gå och jobba så man kommer hemifrån på sin födelsedag?) så jobbar jag till 20.00. Efter det ska Jenny möta upp mig i stan och sen ska vi hem hit till Nykvarn för att göra oss iordning innan det är dags att gå ut och lillröja lite. Jag hade tänkt att ta det halvlugnt med tanke på att det kommer släkt som ska fira mig och mamma imorgon. Men efter natten vet jag inte om jag bryr mig längre. Kanske ska gå ut och supa sönder mig istället? Det jobbiga är ju att man mår så förbannat illa dagen efter. Det blir nog havlugnt ändå.. Nåja jag tänkte iallafall köpa med mig något gott till mina underbara arbetskolleger idag. Det förtjänar dom! :)
Får väl se om det blir någon mer uppdatering idag... :)

...poker...

Lirar första turneringen på evigheter, svenska spel 99+9 texas djup.. Wish me luck! :)

...breakfast at Dagnys....

Vi gjorde en gammal gammal favorit i repris... Vi åt frukost efter jobbet! Är det inte underbart när ett gäng kolleger samlas för en frukost bara sådär.. Det är ju dock inte som på den gamla goda tiden när allting skedde spontant, nu var det mer "imorgon äter vi frukost efter jobbet!". Det började med att jag och Daniel skulle käka och tillslut var vi nog 12 pers på detta stället och säkert 12 till på det andra frukoststället inne på centralen..
Mysigt och roligt var det iallafall..
Jag skulle ju dessutom lämna in bilen på service mellan 7-9 så det var verkligen passande för min del att dröja sig kvar lite i stan..
Så ja som sagt, bilen är inne på service och idag kommer bli en dyr dag! 5k dyr dag för att vara exakt.. HUA! :)
Nu blir det slappa, kolla serier, slösova lite, ta en lång skön dusch och dricka lite te-dag tills dom ringer och säger att bilen är klar.. :)
Sen får vi se om det kanske blir en bio ikväll eller nått.. :)
Over and out!
Bästa frukostkollegerna! Min mormors supercoola rattmuff! ;)

...kaffee!...

Har en "obligatorisk-innan-jobbet-kaffe".. Vaniljlatte från vårat stammishak runt hörnet.. Får jag inte denna går hela natten åt helvete :D
45min till jobb!


...another night at work...

Jag trodde att natten igår skulle bli kaos med tanke på att det var löning och grejer.. Dock så var det löjligt lugnt och en hel hög av människor fick kompa hem då det var gott om personal..
Somnade inte förrän 08 imorse eftersom jag hittat ytterligare en ny serie o titta på.. måste sluta hitta nya serier! Serien heter Happy Endings och handlar om 6 polare som är i stort sett sjuka i huvudet :D
Blir ett snabbt inlägg då jag måste göra mig iordning för jobbet.. Imorgonbitti ska bilen lämnas in på service (där försvinner 5k) så det blir en frukost efter jobbet som på den gamla goda tiden :)
Ha en skön natt för det tänkte jag ha på jobbet! ;)

...pimped...

Ugglornas dag! :)


...uppe i ottan...

Inte riktigt då klockan är 13, men om man ser det från min dygnsrytm så är jag uppe tidigt.. Och varför det vet jag inte riktigt.. Oavsett så fick jag höra på jobbet igår att man kan numera byta abbonemang och mobil lite som man vill på telenor. Jag blev ju såklart nyfiken då jag har börjat tröttna på min iphone. Så jag ringde upp telenor nu och undrade hur det hela gick till. Tjejen som svarade lät måttligt road av mina frågor och jag tror att jag bemöttes av en mummlande kommentar som "...jag hatar att räkna på dethär, jag förstår inte varför det ska vara så svårt..." Well, det visade sig att eftersom jag hade bindningstid kvar så skulle det kosta mig skjortan, iaf enligt henne, kollar man på internet så var det inte alls lika dyrt.
Ibland önskar jag att jag hade lite mera stake och typ kunde be dom fixa någon bra förmånlig deal åt mig då jag varit kund där i 8 år nu.. Men jag vet inte, jag är för mesig.
Jag är iallafall sugen på en Galaxy SII.. Verkar sjukt bra och rolig. Vi får se om jag ringer tillbaka en annan dag och tjatar lite extra o ser om dom kan ordna fram nått..
Inatt är det jobb igen.. Gårdagen var full av folk och galna kineser. Får se vad natten bär med sig då det är löning inatt. Galet! Har dessutom precis pratat med chefen för att försöka göra ett passbyte på söndag. Jag fyller ju som alla vet 26 och tanken var att gå ut och ha lite kul med mina vänner på lördagen och på söndagen så kommer familjen och säger grattis.. Nu gick ju dock inte passbytet igenom då det var alldeles för lite folk så vi får väl se hur det blir med det hela. Det är inte så viktigt, fylla år har ju inte samma betydelse nu som det hade när man var liten.. :)
Nu är det iallafall dags för lite frukost och kanske någon timma sömn till innan det ska bege sig mot jobbet igen.
Sugen!

...shame on me...

Ja jag har ju inte bloggat på några dagar.. Men i ärlighetens namn har jag faktiskt haft fullt upp.. Det har varit jobb i 2 nätter.. Och med tanke på att jag inte känt mig så kry de senaste dagarna så har jag valt att sova så mkt som möjligt för att bli av med förkylningen (eller vad jag nu har) istället för att göra andra saker.. :P Men oavsett. Jag och Emma fick för oss att gå ut igår.. Hon kom hit runt 21 och vi började lite halvt panikdricka för att "hinna ikapp" som det så vackert heter.. Bussen gick 22 och den satt vi på tillsammans med 10 killar i 18-22års åldern och drack våran öl som vi hade smugglat med oss..
Samma runda som sist, Sinner - CP - Sailors. Försök säga det 3 gånger snabbt när du är full.. .Oavsett så hade jag kul! Blev återigen lite för full men kom iaf med sista bussen hem.. Låg nerbäddad i sängen runt 02.30 och bestämde mig för o äta lite och kolla på Vampire Diaries.. Jättebra idé då, nu såhär på efterhand kommer jag såklart inte ihåg så mkt av avsnittet så måste ta o kolla på det ytterligare en gång..
Nåväl, jag hade ju lovat mig själv att inte dricka så mkt.. av den enkla anledningen att jag skulle på dejt idag.. Killen ringer vid 12 - jag svarar dödare än dödast och skjuter på det hela till eftermiddagen.. Jag kliver upp vid 14 och är äntligen någorlunda människa igen, gör mig iordning och åker ironiskt nog upp till Källhäll (av alla ställen i Sthlm måste han bo i Kallhäll?)
Efter att ha gått en promenad gick vi upp till honom där han gjorde iordning en supergod 3-rättersmiddag, medan jag satt och tittade på - NÖT haha, bestående av kokta rödbetor med fetaost och honung till förrätt, en köttgryta med potatis och morötter till huvudrätt och citronglass med bär till efterrätt.. Mkt imponerande! Blev att slötitta lite på tv innan jag åkte hem vid 01..
Fick även blåsa hos farbror polisen som stod utanför Nykvarn och hade nykterhetskontroll.. Han var chockad över att jag var så pigg och trevlig kl 2.30 mitt i natten och jag förklarade att jag normalt sett faktiskt jobbar natt så dethär är ingenting för mig.. Då skrattade han och önskade mig en trevlig kväll. Hade lätt kunnat ta med honom hem.. Poliser har alltid fått mig på fall.. Well detta är mina 2 senaste dagar.. Hoppas ni har haft det minst lika bra! :)

...förkylning?...

Dåligt med bloggande nu i dagarna.. Har jobbat och känner mig överkörd av en elefant varje morgon jag vaknar.. Är fortfarande rosslig i halsen, hostig och bihålorna värker som fan... Får se om det händer något ikväll eller om jag ska ligga hemma och kurera mig.. Ska träffa en pojk imorgon så kanske är bra att vara så frisk som möjligt? :)
Kom hem vid 6 imorse och man kan ju säga att det var lite kallt ute.. Bilarna hade frusit till is typ.. Börjar verkligen bli dags att leta fram vinterdäcken till bilen.. :)
Får se när internet återvänder här hemma och jag kan göra ett ordentligt blogginlägg :)


...sjuk?...

Tror jag är påväg o bli lite småsjuk.. Har vaknat nu flera mornar irad med hosta och en riktig jävla värk i bihålorna och ögonen.. Som tur är hjälper alvedon mot värken men hostan och rosslet är desto värre. Hoppas verkligen inte att det blir värre än såhär för jag har inte råd att vara hemma en gång till..
Nu är det iallafall bara att bita ihop och pallra sig till jobbet.. 17.30-04.00 here i come! :)

...i love a good pooh-bear...

Eftersom vädret idag bara skrek bio tog jag med mig min absolut bästa biovän Emma på en bio! Det var ju meningen att jag skulle gått ut o rört på mig men regnet öste ner så en bio lät så mkt bättre!
Hämtade upp damen från hennes jobb och begav oss upp mot Heron... Vi passade även på att äta och jag fick en portion som likabra kunde serveras till en jätte.. Antar att han tyckte att jag såg hungrig ut? :D Kyckling och cashewnötter (ja jag vet, igen! Men man kan aldrig få för mkt av det goda). Vi såg för övrigt Abduction med han varulven från twilightfilmerna, Taylor Lautner. Filmen var sådär. Tjejen var en riktigt dålig skådis och vi störde oss mest på alla klichéiga kommentarer som fälldes lite här och var.. Nåväl det var iallafall trevligt med lite bio i detta sunkväder. Och jag fick krama Nalle Puh!
Jag har för övrigt torka när det kommer till skrivandet i bloggen. Har svårt att formulera mig rätt och vet inte vad jag ska skriva. Hoppas det släpper snart... ! Nu blir det kanske en film till härhemma. Funderar lite på vad dock, känner för något som jag redan sett.. Vi får se! :)

...mysdag i sängen...

Idag är det en riktig mysdag. Vädret suger och jag ligger inne under täcket och har precis kollat på Cars 2.. Bra film men jag föredrar nog ettan.. :) Har även unnat mig en frukost på sängen faktiskt.. Länge sedan jag hade en såndär dag och det ska bli så skönt! Funderar på att ta mig ut o röra på mig lite senare, dom säger att det ska vara nyttigt för kropp o själ.
För er som inte hängt med så gick min sopp-plan i stöpet. Hade ju tänkt att börja äta lite under helgen men då jag glömde sopporna hemma i lördags när jag åkte till jobbet så var jag tvungen att äta där. Sedan dess så har det blivit både det ena och det andra. Så nu tänkte jag köra igång med träningen igen innan jag hinner gå upp de 3 kilon jag gick ner på o äta soppor.. ;)
Så nu blir det nog lite serier en stund, både Merlin och Dexter har kommit som jag tänkte kika på.. Sedan om vädret har lugnat ner sig lite (för det både regnar och blåser just nu) ska jag ut på en promenad/jogg..
Den osminkade och mysiga versionen.. ^^

...jag har mått bättre...



Yes, jag döpte denna bild till "jag har mått bättre" (och nej det är inte så illa som det ser ut.. sminket tvättas av :))


...pokerturnering...

Så var det ja! Jag har nu tagit mig hem efter en hel dag fylld av poker.. Jag orkade helt ärligt inte vara kvar längre, sov alldeles för lite inatt, vaknade alldeles för tidigt och det har varit alldeles för mkt ljud och rörelse för att jag skulle orka gå ut med resten av gänget..
Turneringen började vid 12. Vi har 115 startande och jag åkte ut på ~43e plats (är inte riktigt 100). Hade AKhj, floppen kommer Q73.. jag bettar all in med mina 8k och får syn av JJ.. Så var man ute, vid 16... 2h kvar till mat... suck!
Nåja! Var ner o käkade tillslut, en buffé som var enligt casinots mått som vanligt.. Inget jag skulle bjuda kungen på direkt men det duger för att mätta 130 hungriga CCare.. Efter maten bestämde jag mig för att deala lite finalbord. Både mina underbaringar Sanna och Heidi satt på finalbordet så det var riktigt kul! Efter någon timma av detta orkade jag inte längre och gav upp. Åkte hem i sann pensionärsanda och nu ligger jag här i sängen och ska kolla på film och mysa med mig själv.. Underbart!
Hoppas ni får en kanonkväll ni som blev kvar för vidare utgång :)

...then and now...

Min mormor har ätit nutrilettsoppor (för er som inte vet det är det soppor som gör att man går ner i vikt). Hon började äta dessa soppor i februari och äter dom ännu.. Detta har ju då lett till att hon har gått ner en massa i vikt. När man ser henne så ofta som jag gör så är det inte alltid man lägger märke till hur pass mkt de är egentligen.
Men så fick hon ett samtal av en kvinna från just Nutrilett som hört talas om min mormor. Denna kvinna ville göra en intervju med mormor om hur hennes resa sett ut. Hon ville även ha en före och efterbild för att se skillnaden samt kunna lägga ut tillsammans med artikeln.
Så min mamma började rota bland en massa bilder från i julas för att hitta en bild på mormor när hon var som störst.. Vi lyckades skrapa fram en bild och jösses vilken skillnad.
Jag vill bara säga att jag är så stolt över min mormor som lyckats gå ner nästan 40kg! Detta innebär att hon kommer leva mycket längre. Varje gång jag ser henne är hon alltid mycket gladare och piggare än hon vad förut. Jag vill bara tacka dig mormor för att du gjort detta så att vi kan få ha dig i våra liv så mycket längre!
När allt detta då kom på tal började jag ju även kolla på hur jag själv såg ut när jag var som störst. 2009 var det året jag bestämde mig för att verkligen börja gå ner i vikt. Jag var nykär och levde på små rosa moln. Vips hade jag gått ner 15kg när sommaren kom utan att ha gjort någon större kraftansträning. Jag bestämde mig för att fortsätta. Skaffa gymkort och komma igång på riktigt. Till dagens datum har jag gått ner ca 30kg. Det har gått upp och ner.. Träningen har stannat av helt vissa perioder och ibland har den kommit igång igen med dubbel kraft.
Just nu är jag nere i en träningssvacka igen och har varit ett par månader. Men när jag ser bilderna kan jag inte annat än att få motivation till att komma igång igen. För dethär vill jag verkligen inte återgå till.
Min mormor julen 2010..
Såhär ser hon ut idag... !





Detta är då jag i februari 2009 (bortse gärna från hår och kläder, so-not-me-fest. HA! ;))



Och här är i september 2011.. (Bortse från det faktum att jag ser ut som en transa i ansiktet ;))


Nu sova! 5h sömn.. :(

...what a megamysig kväll...

Som sagt, tog med mig Heidi upp till Kista Galleria för att jag trodde att jag för en gångs skull skulle ha turen att hitta det jag väl söker när jag söker något. Alltid är det samm visa, när jag vet vad jag vill ha, hittar jag det aldrig. När jag inte vet vad jag vill ha, hittar jag massor.
Nåväl, jag ville ha en svart snygg klänning - som inte sitter för löst och fladdrigt, är i någorlunda stretchmaterial med sömmar kring midjan.. Hittade? Nej såklart inte. Heidi däremot shoppade loss i varenda affär vi var inne i.. Dock var det inga stora märkvärdiga grejer. Men ändå! Nåväl, jag sparade iallafall pengar. Efter att ha strosat runt i Kista bland alla 20.000 babbar bestämde vi oss för att dra in till stan o käka. Dock hade vi en smärre beslutsångest om var vi skulle äta. Efter att ha åkt heeeela Sveavägen - rabblat upp varenda restaurang utan vidare framgång på vad vi var sugna på blev det tillslut Arigato på Vasagatan.
4 bitar sushi till förrätt och kyckling med cashewnötter till huvudrätt.. Mätta och belåtna blev det en kaffe på vårat legendariska Espresso House.
För mätta rullade vi oss fram till bilen för att sedan åka hem till Heidi för lite Jersey Shore innan jag begav mig hemåt. Så nu är jag väl hemma och har fixat lite med bloggdesginen i nån timma (inte för att ni märker det) och ska snart sova..
Imorgon är det ju personalpokerturnering och jag ska upp kl 07. wooh..

...once in a lifetime...

Natten igår blev betydligt bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag ringde till jobbet redn vid 16 för att ställa upp mig på komplistan. Fick då beskedet att jag var nr 18 (!!) i kön. Wtf tänkte jag, insåg sen att det var en hel del dagjobbare som var uppskrivna då jag vid 00 fick gå hem (Tackar Garpö för det :)). Ringde och kollade med min fina Heidi vad hon hade för sig och det visade sig att hon och Elin skulle ut på båten.
Sagt och gjort stannade jag kvar i stan och väntade in dom.. Hade bilen in iom att jag hade jobbat så jag blev nykter dock. Hade sjukt kul och det blev en riktigt skön tjejkväll.. Dock var det smockat med folk på båten och man kunde knappt röra sig. Dom borde verkligen fixa ventilationen längst ner för det luktade för jävla illa så det gick inte ens att vistas därnere. Var dessutom ovanligt mkt långa män överallt. Visste inte riktigt var jag skulle kolla någonstans. Det finns ju dessvärre en nackdel när man är nykter och går ut. Man ser hur pass fulla alla andra är vilket är sjukt avtändande.. :)
Vi drog hem strax innan stängning och här ligger jag nu i soffan hemma o slappar lite. Har ont i ögonen av någon konstig anledning. Har haft det ett par dagar nu och hoppas verkligen att det går över snart.. Inte så kul!
Så dagen blir lugn då morgondagen för mer med sig med pokerturnering och allt där till. Superkul.. Woop!

...nyvaken och överkörd...

Godmorgon folket.
Lås oss hoppas att alla sovit bättre än jag iallafall. Känner mig som sagt överkörd av ett tåg just nu. Vet inte om det har med sopporna att göra men antagligen har dom en roll i detta också. Man får ju inte i sig speciellt mkt energi. Tänkte dock försöka äta lite imorgon, lite äggröra eller något till frukost. Så får hoppas attt det blir bättre..
Igår kan jag ha haft den bästa jobbnatten på länge.. Riktigt bra bord (vilket i min värld innebär bara turneringsbord samt texas 100/100 och omaha 100/100.. ett roulettebord och det var ett 50bord med bra spel på.. Tänk om man kan klonka 2 nötnätter irad? Låt oss hålla tummarna! :)
Så det ska jobbas inatt sen är jag ledig i 3 dagar som sagt.. Ibland älskar man sitt schema massor!
Tänkte försöka kravla mig upp nu och kolla om det finns något vettigt på tv o glo på.. Är hungrig men vill inte ta min shake förrän vid 16 så jag kan hålla mig mätt en stund.. Vi får väl se hur det går, är lite småsugen på att börja käka nu men ska hålla mig tills imorgon :)
Hoppas ni får en braaa dag.. :)
Mysig höstbild kan jag bjuda på!

...a fridaynight at work...

Börjar bli dags att göra sig iordning för jobbet. Är inte så jätteexalterad över att gå och jobba en fredagnatt som denna även om det faktiskt är som roligast att jobba då. Det händer oftast nånting överallt.. Dock så hade jag hellre umgåtts med mina vänner och gått ut med dom o festat idag.. Men vad gör man inte, alla behöver ju på något sätt dra in lite pengar.. ;)
Så idag och imorgon jobbas det, sen är det till att vara ledig i 3 dagar. Dock kommer hela måndagen spenderas på jobbet då det är en pokerturnering för oss anställda. Den brukar vara riktigt rolig och det brukar kunna spåra ur ganska duktigt som vanligt när det handlar om casinot. Jag ska dock bli nykter och köra tänkte jag. :)
Min soppvecka fortsätter, inne på 3e dagen nu och jag är inte alls hungrig på samma sätt som jag varit de andra 2 dagarna.. Känns som att magen och kroppen börjar vänja sig.. Får väl se hur natten går, är llite orolig att jag kommer bli sådär kanontrött igen..

...goodmorning sthlm...

Vaknade för en timma sedan ungefär.. Lite för tidigt för att gå o jobba inatt så ska se om ja kan klämma in en timma sömn innan de är dags för jobb. Man får ju inte direkt mkt energi när man käkar dessa soppor så det kommer vara välbehövligt.. :)
Nu tänkte jag dock slå igång lite The Big Bang Theory efter det följer lite Vampire Diarie samt Greys Anatomy.. Om jag orkar med så blir det även ett avsnitt av The Secret Circle.. :) En riktigt seriemysarfredag! Synd att man inte hade lite sällskap bara.. ^^

...one of those evenings...

Det blev en sån kväll. En sån kväll som man bara måste ha ibland, en sån kväll om jag och min vapendragare Emma brukar roa oss med.. En kväll med bio roligt sällskap. Helt underbart!
Vid 18 hade jag så tråkigt att tanken på att spendera resten av kvällen tillsammns med mitt navelludd började kännas som en bra idé. Sen insåg jag hur patetiskt det hela var och ringde upp Emma för att övertala henne om en bio.
Sagt och gjort satte vi oss i bilen och begav oss till Heron City (som för övrigt även kan kallas blattarnas borg) för att dreggla lite över ett gäng musketörer i 3D.. Bra film måste jag säga, lagom lättsam men ändå mkt drag i den genom denna 2h långa film.. Sen att betyget höjdes för både mig och Emma kan ju ha berott på att båda 2 är lika manskåta som en bög under pride. Heta män med svärd som slåss för damer mot ondskan är alltid välkommet i vår värld.
Oavsett så blev det en kanonkväll, älskar våra spontana och impulsiva ryck vi får för oss ibland.
Den största utmaningen för min del var att stå emot allt godis. Var in på Willys med Emma då hon ville ha något att tugga på under bion och såg godis precis överallt. Men jag stod emot och köpte mitt smultronvatten, sjukt bra gjort om du frågar mig! Ja just det, det blev en kaffe också. Kan ju säga att jag var den enda i hela biosalongen som drack kaffe. Gott var det iaf, dock inte lika gott som o smälla en marabou chokladkaka... eller två... eller varför inte en godispåse.... ? hmm.. som sagt, stolt! :)

...jawn...

Jösses vilken jobbig natt att jobba.. Jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv. Ögonen värkte när kl var 01 och att då inse att det var 4h kvar gjorde att jag var närmast självmordsbenägen där ett tag..
Sov från 06 till 15, vilket är relativt länge för min del. Brukar oftast vakna vid 13-14 men iom att jag inte hade ställt om dygnet riktigt ordentligt så var jag som sagt extra trött..
En liten uppdatering om hur mina soppor går då kanske. Igår var det lite halvjobbigt när man ser folk sitta o svulla i sig stora tallrikar av oxbringa med klyftpotats och beasås..
Även brödet med örtsmör lockade så sjukt mkt.. Dock lyckades jag stå emot och tog  min grönsakssoppa ur en shaker under lunchen.. Imorgon är det jag som tar med en kopp till jobbet iallafall så det känns lite bättre. Att dricka den ur shaker var sådär.. :)
Vanan att fortfarande gå till kylen för o kolla vad som finns sitter fortfarande kvar, är dock inte så pass hungrig som jag trodde att jag skulle vara så anledningen till att jag går dit är bara en dålig vana.. Just nu kan jag ju säga att en nybakad ostfralla inte hade suttit speciellt fel.. :S
Men nej, jag ska ta mig en shake och vara glad.. Choklad får det bli denna morgon...
Soppa och Omega3 tabletter, gårdagens lunch..
Dagens frukost, Chokladshake..


...dirty dirty car...

Jösses vilken skitgris till bil.. Men nu är den reeeen o fin.. SÅ underbart fin, vill inte sälja :(


...it's time for a carwash...

Som rubriken lyder är det nu dags för en biltvätt. Jag försökte mig igår på att ställa om dygnet med tanke på att jag ska jobba första natten inatt efter min semester.. Jag somnade som en klubbad säl runt 03 och tänkte att nu får jag sova till 13 iaf, så orkar jag jobba. Men nej nej, min kära far får för sig att ringa mig o säga att nu ska vi minsann tvätta bilen kl 10 på morgonen..
Jag hade såklart inte viljan alls att gå upp denna förskräckligt tidiga tid så jag sa att jag ska minsann sova en stund till. 30 min senare ringer telefonen igen och det år återigen min far som ringer för att påminna mig om att nu har jag sovit en stund till. Hur som helst så släpade jag mig upp för en halvtimma sedan och ska nu ner till garaget för att då baby tvättad. Tänkte även försöka kasta på vinterskorna på henne, vi får se hur det går med den planen..
Det känns lite risky att åka hem tidigt på mornarna (runt 5-6) från jobbet utan vinterdäck..
See you later.. !

.....euphoria....

Ja vad ska man säga...
Svenska landslaget var ju bara sååå jävla bra idag! Vem behöver dendär Zlatan egentligen? ;)
Klockrent spelat med 2 snabba mål för o vända underläget.. Fortsätt så i sommar Sverige!

no more "I'll start tomorrow"...

Nu är jag less på mitt eget tjat på mig själv om att jag ska komma igång med träningen igen.. Vet inte riktigt vad det är jag försöker göra. Försöker jag motivera mig själv? Försöker jag intala mig själv att sålänge jag tänker rätt så är det okej? Eller försöker jag bara få mig själv att väl ta tag i träningen men inte riktigt kommer till skott ?
Jag lyckades ju med bedriften att gå ner en hel del förra året. De flesta som känner mig vet att jag var betydligt större än vad jag är idag och det säger ganska mkt när man fått gå ner 3 storlekar i jobbuniformen..
Nu har dock allting stått stilla en längre tid (5 månader för att vara exakt) och under dessa 5 månader har vågen gått åt helt fel håll.. Dessa 5 månader har inneburit en viktuppgång på 5kg.. Ett fucking kilo i månaden! Inte okej! Idag när jag ställde mig på vågen hade jag nått dendär speciella vikten.. Ni vet, man har hela tiden sagt för sig själv att detta är vikten jag absolute inte får gå över!!! den vikten är jag vid idag. Så nu har jag då bestämt mig för att börja igen.
Nu finns det då delade meningar om min metod den första veckan. Vissa tycker att det är helt okej och även kör på samma metod själva, andra tycker att det är idioti och vissa anser att var o en får göra vad de vill. Min metod den första veckan kommer alltså vara soppor/shaker i olika slag... Detta gör jag nästan enbart bara för att få ner aptiten (som för tillfället skulle kunna mätta en hel björn) samt att minska portionsstorlekarna på maten jag äter.. :P
Sen att man även går ner i vikt under den s.k soppveckan är ju även bra det. Nu vet jag att man oftast går upp allting som man gått ner under veckan man hållt på med detta - men det är som sagt bara för att få ner aptit/storleken på portionerna som jag gör detta.
Hade det varit så att jag gjort detta för viktminskningens skull hade jag hållt på betydligt längre än en vecka.. :)
Sedan 2009 har jag alltså gått ner ca 30 kg och anser själv nu att jag har 8-10kg kvar innan jag är nöjd.
Jag kommer efter denna soppvecka komma igång med träningen på allvar igen men nu under veckan så kommer jag nöja mig med promenader då man oftast inte har alltför mkt energi när man går bara på soppor o kaffe.. ;)
Så nu kör vi! (Just nu är jag sjukt peppad men antar att min mentala styrka kommer avta ju mer soppor o skit jag får i mig) ;)
Kommer äta lite olika varianter..
Har en sorts soppa som är en grönsakssoppa. Det finns även andra soppor som kyckling och sparris men dessa soppor är inte lika goda i min mening. Så jag valde att endast köra på grönsakssoppan. Den äts alltså varm och kan kryddas med lite cayennepeppar om man vill ha lite extra stryka på det hela (vilket gör att jag tycker denna metoden är lättare än andra metoder där det bara finns kalla shakar att välja på)
Sedan så kommer jag även dricka olika shakar till frukost och eventuellt lunch. 
Dessa är
Choklad
Melon/Passionsfrukt
samt Ice Coffee..
3 ggr om dagen ska dessa förtäras..
Iom att jag jobbar natt så kommer det bli en på "morgonen" runt 16-17
en till "lunch" vid 23 och en när jobbet är slut vid 05..
Så här är min matranson för den kommande veckan..
Önska mig lycka till, det kommer behövas :S

gotta love the fall..

Underbar dag! Mina planer om biltvätt och däckbyte gick i stöpet då min far inte ville svara när jag ringde. Det får bli imorgon innan jobbet istället..
Så vad har jag gjort? Jag åkte in till stan för lite "småshopping" men när jag stod där och skulle betala mina fynd insåg jag att mitt kontokort ligger hemma i jeansen iom med bakryck igår.. Så jag fick snällt åka hem igen utan någon shopping. Så det blev en pasta Carbonara, lite Avatar som går på Canal+ och lite bloggande istället. Men vad gör det då? Underbart mysig dag.

some days...

Idag blir en sån dag.. En sån dag där man gör det man måste göra.. Ni vet, sånna roliga saker som o tvätta bilen och städa upp hemma. Har förvisso inte alls energin till att göra något så fruktansvärt tråkigt..
Jag är lite kluven i vad jag vill göra. Är sugen på att åka upp till stan och möta upp en kompis eller så för en fika.. Samtidigt orkar jag inte sätta mig i bilen för att ödsla en massa bensin och mil på att åka upp till sthlm.
Så ja.. Vi får väl se vad dagen för med sig.

Get me out of this damn kitchen....

Så nu var middagen till hela familjen lagad också.. Enkelt, snabbt och smidigt med köttfärssås..
Nu kommer jag inte sätta min fot i ett kök förrän om en vecka! Jag har gjort mina slavtimmar från 12 tills nu idag... :)
Have a nice evening darlings!

Where's that bun hun... ?

Yes.. Bullbak idag.. Fick något infall när mina fikaplaner med underbara Sanna sket sig, tänkte att jag tar och bakar lite bullar då både jag och mamma fyller år om 2 veckor..
Så här är en variant med kardemumma och en med både vit och mörk choklad i..
Underbart goda bör tilläggas.. :)

take me out to sea..

Kryssningen för mig och min underbara syster slutade kanon.. Vi fick ett ryck en härlig tisdagmorgon att dra iväg.. Sagt och gjort så var biljetterna bokade 15 min senare. Vi fick oss en smärre chock när vi klev på bussen och allt vi såg var gråa huvuden som stack upp överallt. Men vad gör det då? Vi röjde, vi ägde, vi hade kul!
Det blir inte roligare än vad man gör det..


I kind of like this...

Jag är inne i en härlig fas i livet.. Lycka!


Once again...

Igen försöker vi på oss dethär med bloggning. Nu tänkte jag försöka hålla fast vid detta..
Har semester just nu, skulle egentligen varit i Turkiet med sol, bad och härliga sandstränder men pga vissa komplikationer blev jag kvar härhemma i underbara höstiga Sverige.. Som inte gör så mkt..
Jag har ju redan varit i Turkiet iår.. ;)