Nu är träningen igång igen!

JAA äntligen börjar jag hitta motivationen igen! Fyfan vad skönt! Som jag längtat! Nu ska den bara hålla i sig också men jag håller alla mina tummar o tår.. :)
Kom hem från jobbet vid 23 och bestämde mig för o gå/jogga en bit. Syster följde med och det slutade på hela 6 km. Nu tog vi det förvisso väldigt lugnt men vi ska nog kunna få upp tempot.. :) Härligt va de iallafall och vi var väl hemma runt 00. Precis lagom varmt ute och allt kändes bara så jävla NICE!
Nu är jag ledig i 2 dagar och det är ju helt underbart! Jag tänkte ta igen allt helgande med att försöka sola, träna och bara slappa.. hinna med o tvätta rent alla kläder ska jag också göra :)
Pratade även lite med min far idag angående lägenhetsköp och han kunde absolut tänka sig o ställa upp om jag behöver hjälp.. så det kändes riktigt skönt.. Det verkar kanske som att livet börjar ordna upp sig? Iallafall så känner jag mig på riktigt tipptopp inatt.. Nu blir det kanske kudden snart så man orkar göra allting imorgon som man har planerat.. dvs sol, träna o kanske tvätta.. fullspäckat schema.. haha :)

Sommarbilder!

Haft en skön vecka... Nu jobbas de till på tisdag sen har man några dagar ledigt igen.. Superskönt!

Premiärdopp!

Jajamen! Jag o syrran va ute o sprang och efter det var det så varmt så vi bestämde oss för o åka ner till sjön o bada... sagt och gjort.. ganska skönt när man väl var i men kallt när man kom upp.. Och satan vad mygg det var! Usch! Blev biten en hel del så vi får väl se hur mkt röda svulster jag har överallt imorgon.. Håll tillgodo med korten!

sol, rabarberpaj och myspys!

Jaaa sån underbart härlig dag! Sånnahär dagar älskar jag att vara hemma med familjen! Alla har varit lediga och hela skaran har varit samlad. Som på den gamla goda tiden.. :)
Har legat o försökt få lite färg i någon timma med de går småsegt.. Hade inte riktigt ron i kroppen heller kände jag och blev snabbt rastlös.. Bror o syster bestämde sig för o göra rabarberpaj så det blev en kanongod fika ute i solen sedan.. :)
Åhh kan inte varje dag vara såhär underbar.. Nu går jag o jobbar inatt sedan är det 3 dagar ledigt innan det är dags för lite dagjobb i 2 veckor.. Har varit 6 ganska tunga nätter förra veckan så de ska verkligen bli skönt!
Mer sol, mer fika med familjen och mer underbar sommar!!
Nu är de dags o bege sig.. bjuder på några sommarbilder... 8 kilo till! Sen är jag nöjd :p
Mys med rabarberpaj och alla sorters vaniljglass/sås man kan tänka sig!

Ben & Jerry, Uppsala och jobb! :)

I måndags bestämde jag mig för att åka till Uppsala för o träffa Jonas på lite film o tacos.. Efter att ha varit och handlat och gjort iordning all mat så slog vi igång All good things på den "lilla" filmduken på väggen.. Jonas nickade till lite här o var i filmen så jag vet inte om han tyckte att den var så bra.. Jag gillade iallafall filmen även om den va lite småseg här o var.. :)
Efter att filmen va slut så bestämdes det för att kolla på en miniserie som heter "the lost room". Detta är en serie som tydligen sändes 2006 men som varken jag eller Jonas hört talas om.. Då vi båda gillar lite sci-fistuk så kunde de ju inte bli så mkt bättre.. Ner i sängen o koppla in serien på den "lilla" tvn i sovrummt.. (hoppas alla fattar min ironi) ;) Fram med ett stycke Ben and Jerryglass och 2 skedar! Mycket bättre än så kunde nog inte kvällen avslutas.. Serien va även den bra och det hann bli 3 avsnitt innan klockan var massor och det var dags o sova.. :)
Under gårdagen blev jag kvar i Uppsala under hela dagen.. Blev en pizzalunch med Jonas vid 13.. Vi satt ju -smarta som vi var- utomhus vilket resulterade i att pizzan höll på o flyga iväg pga all blåst.. Men gott var det! Hittade en plastbit på pizzan och fick pengarna tillbaka så det blev även gratis för min del! :)
Vid 16 var det dags att bege sig tillbaka mot Stockholm för första nattpasset på 4 veckor.. USCHA!! det var sjukt jobbigt efter 02.. Ögonen höll på att gå i kors och jag visste inte åt vilket håll jag skulle kolla.. Som tur var fick jag gå bredvid som ID så jag slapp deala. Hade nog somnat på bordet om jag varit tvungen o deala.. :)
Sen blev det ju hem till Nykvarn för att sova och här är jag nu.. Väntar på att duschen ska bli ledig så man kan få tvätta av sig lite smuts för att sedan återigen bege sig till jobbet.. Denna vecka jobbar jag 6 av 7 nätter så det ser jag fram emot big time! :p
För övrigt så var denna glassen GUDOMLIG! :) Detta är den glassen som endast säljs i Norden och stöder vår kära Östersjön!