Utvärdering..

Spinningen igår gick BETYDLIGT bättre än den första gången. Jag orkade göra precis allt som instruktören sa och satte mig inte ner en enda gång utan att vi skulle.. Det var en riktig kick att få känna att man orkade hänga med och att det var en sån skillnad mot första gången.. Fick lite panik när hon sa att vi skulle stå upp i 6 minuter och öka motståndet för varje minut. Men jag orkade hålla ut hela och det var AWESOME! :D
Idag ska jag börja jobba 1845 men hoppas på att få kunna kompa in en eller två timmar så att jag hinner gå på ytterligare ett spinningpass idag. Mamma ska gå och det vore kul om vi återigen kunde gå tillsammans. 
Fan, det känns så bra att äntligen ha hittat en träningsform som jag verkligen gillar. Nu ska det bara på lite stryka och annan varierad konditionsträning på detta så kommer det blir kanonbra. 
 
Har lagt invägningsdagarna på torsdagar när jag vaknar upp så vi får se på torsdag vad jag väger. Då kommer jag utgå ifrån vad jag väge förra måndagen så vi får de. Nånting borde det ha hänt på 1½ vecka iallafall. 
Önskar jag tog lite mer bilder åt er. Men det kommer! :)

Spinning...

Nu sitter man här en söndagmorgon kl 9 och har bokat upp sig på ett spinningpass om 20 minuter. 
Ska dessutom jobba inatt så det gäller att försöka sova lite på eftermiddagen men om jag tar ut mig nu under passet så bör det inte vara några problem.
 Matbiten går också kalasbra! Återkommer senare under dagen med en uppdatering! :)

Ont i rumpan!

Omg! Galet vad ont jag har i röven idag, sadlarna var ju inte de skönaste som sagt haha.. Trodde dock att jag skulle ha mer träningsvärk men å andra sidan så tog jag inte i för kung och fosterland igår så det kanske är därför. 
Satt och funderade på om jag skulle ta mig in till gymmet idag också men har sovit dåligt, varit vaken sedan 6 och har huvudvärk. Dessutom ska jag jobba inatt så jag tar det lugnt istället.. :) 
 

spinningpass

Ja som ni vet så var jag ju inbokad på mitt första spinningpass EVER idag. Gick dit med blandade känslor, lite läskigt är det allt - hur ska man göra, ska man orka, tekniker osv osv. 
Men det gick "bra" för att vara första gången vill jag nog påstå, tog såklart en cykel längst bak i klassen! haha. 
Alla andra satt längst fram men som ny på det här ville jag mest se hur resten gör och känna av lite hur det känns. 
HERREGUD säger jag bara. Man märker hur pass ur kondition man är egentligen. Dock så var det jäkligt roligt så det kommer definitivt göras igen. Det här med att stå upp och cykla är så satans jävla jobbigt. Däremot så förstår jag varför man gör det så mkt för att sadlarna är fan inte sköna! haha 
Halvvägs in i passet kände jag av hur galet jobbigt det är och fick tom blodsmak i munnen. :D 
Och när man trodde att passet var över överraskar hon med en låt till, på fucking 5 minuter!! Trodde jag skulle avlida . Hade mamma med mig också så hon var lika slut som jag. Gillade att hon släckte ner så det nästan var helt svart i lokalen o dundrade på med skön musik. Nu hoppas jag bara att mitt schema passar in hyfsat så jag kan gå igen.. :) 
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan göra mig lite mat. Antingen lutar det åt kycklingwok med nudlar eller torsk med citron/dilltäcke och bulgur. Vi får se.. :)

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen och bestämde mig för att ha en ganska tråkig men produktiv dag, har satt igång ett gäng tvättmaskiner så jag blir av med en massa tvätt som bara legat och väntat på att få bli ren. 
Bestämde mig för att göra iordning lite havregrynsgröt till frukost och när den stod i micron så insåg jag att jag inte har någon mjölk hemma! Så har ätit gröt med hallon, sådär lagom torrt och klistrigt. Men det gick! 
Bokade in mig och mamma på ett spinningpass som sagt så vi får väl se hur död jag är ikväll. Lite läskigt är det allt. 
Haha godare frukost har man ju ätit! 

Så jävla dålig...

Ja jag vet att det blev dåligt med uppdateringar här.  
Jag är så fokuserad och inställd i skallen på att börja igen men det har bara inte blivit av av någon anledning. 
MEN, idag var jag iväg och shoppade med mamma då hon behöver en klänning tills hon åker på semester. Hon har också fått nog och vill gå ner i vikt innan dom åker så nu har vi bokat in ett spinningpass. 
Det blir mitt första EVER och jag känner mig lite motvillig. Jag vet att det är bara så jag fungerar, är alltid en sån fegis när det kommer till att göra och testa på nya saker. Samt så vet jag ju att jag är så galet out of shape att jag antagligen kommer dö, speciellt med tanke på att vi inte bokade in ett nybörjarpass utan ett vanligt pass. Haha. 
Matintaget har ändå varit okej vissa av dagarna sedan jag skrev sist, men så har det varit jubileum på jobbet och det har bjudit på glass, tårta, god mat och allting därtill. 
Förhoppningsvis så kan jag komma igång ordentligt imorgon och faktiskt köra ett par gånger denna vecka.