...endel pengar fattigare...

Sanslöst vad jag shoppat den senaste tiden! Försöker att sätta ett stop på det men såfort jag får tråkigt så åker jag till någon galleria.. Eller så ska jag träffa Jenny och hon har massor av saker som hon skulle behöva ha med sig för den andra resan ner till turkiet.. 
 
Nåväl, idag kom jag hem med ett par rosa shorts, 3 par örhängen, 2 armband, ett par solglasögon, 1 ny foundation och en ny mascara... 
Nu blir det till att ligga låååågt. Ska försöka jobba som en idiot om de går.. :) 
Dags att vila lite innan jag ska jobba inatt.. Börjar 18.45 som vanligt.. 
 

...återigen tystnad...

Asch.. Nu har det visst varit lite bloggtorka här igen.. Men i ärlighetens namn har jag inte gjort så mkt faktiskt. 
Genomled 3 nätter på jobbet som kan ha varit något av de segaste någonsin. Varje natt kändes som om man jobbade 20h. Det tog liksom aldrig riktigt slut. Antar att det beror på att jag inte riktigt kommit in i vanorna sedan semestern.. 
Iallafall kollade jag upp hur det ser ut med semester och sådär när vi ska åka. Enligt ena chefen ser det helt okej ut, nu gäller det bara att det andra chefen som har hand om semestern tycker samma sak.. :P 
Lämnade in en ansökan och skrev ett mail så vi får väl se ikväll om man haft tur eller inte.. 
 
Igår åkte jag hem till mormor vid 14-tiden.. Hon bjöd på grillad kyckling med sallad och sedan en fika.. Efter att ha pratat i några timmar åkte vi till moraberg och gick en runda där i lite butiker innan jag släppte av henne hemma igen. Fick både en vattenkokare och en blender av henne som hon inte använder! 
Perfekt ju! 
 
Lyckades somna redan vid 02 dock, var så himla trött så jag tvärdog framför en film typ. Vaknade första gången vid 7 men somnade om tills nu.. Känns ju sådär lagom kul när man ska jobba hela natten. Men det är bara att bita ihop.
Nu ska jag göra mig lite frukost! 
Ha en fin dag sötisar.. 
 

...felfuckat....

Ja så kan man beskriva mitt dygn här.. 
Igår kunde jag som sagt inte sova.. Efter att ha varit med Jenny i Kistagallerian i 5h kom jag hem och däckade i 2h och vaknade vid 00.. Var vaken hela dagen igår och gick med mormor i Skärholmen. Kände att jag ville spendera lite tid med henne och varje gång jag har sagt att jag varit där så har hon undrar varför jag inte frågat om hon ville följa med.. 
Så nu tog jag med henne, vi knallade runt och kollade på lite kläder och sådär.. Drack en islatte var och pratade skit.. 
Efter att jag lämnat av henne åkte jag och solade då jag kände att jag börjar bli lite väl blek (säkert bara inbillning förvisso). 
Och när jag kom hem vid 17 la jag mig ner på soffan för att vila i någon timma och vaknar 00... Bestämmer mig för att sova lite till och vaknar sedan upp vid 4 inatt. Underbart. Verkligen. Jag som ska jobba inatt. 
Så nu är det ju bara hålla sig vaken till 6 imorgonbitti för att sedan försöka vända dygnet "rätt" igen.. 
Kommer bli en låång natt.. :) 
Men det är fint väder ute och man kanske kan ta tillvara på någon soltimma med lite tur. Dock är det inte så varmt i luften. Helvete vad jag längtar tillbaka till Alanya! 
38 dagar, 20h, 57 min kvar tills det är dags att åka hemifrån mot Arlanda. ;) 
 
Ha en fin dag... :) 
 
Kramkalas! :)

...fakking AWESOME!!...

HELT JÄVLA UNDERBART! Igår när jag var på jobbet ringde jag till Jenny, hon har ju haft problem med sin bil och sa att om bilen fungerade som den skulle efter att de fixat med den så har hon råd att åka på resa.. Så jag ringde henne vid 1 och allting hade gått asbra och bilen fungerade. Så jag frågar henne "ska jag boka resa nu då?" varav jag får ett "hmmmmm.... jaaa men gör det". JAAAAA!!!!! 
 
Fattar ni?!?! Så bara för att hon inte skulle hinna ångra sig och för att priserna inte skulle hinna gå upp ytterligare så gick jag in direkt och bokade resan.. Så nu kommer vi åka igen. Vi åker på exakt samma resa som förra gången. Apollo, avgång 22aug, planet lyfter 07.05, Riviera Apart Hotel mm. Exakt samma. Onsdagar känns faktiskt bäst att åka om du frågar mig. Dessutom var det billigare då.. 
 
Så igår mötte jag upp Jenny för att gå en runda i Kista Gallerian med henne. Hon behöver lite nya klänningar och grejer inför resan och jag sa att jag ställer upp och följer med henne. Hon kan vara ganska seeeg när hon går i butiker. Jag kör mer "svepet" som jag kallar det. Man går in i butiken, tar sig en runda lite snabbt och hittar man något så provar man o sen ev köper. Hon är dock typen som ska kolla in allt så att hon inte missar något... 
Så igår gick vi 5h i gallerian och efter 1.5h hade vi hunnit med HM och GinaTricot.. haha.. Tillslut var jag tvungen att pusha på henne lite så vi hann med alla butiker.. 
 
Idag funderar jag på om jag ska möta upp henne igen om det är så att hon ska kolla kläder.. Tycker det är kul att kolla själv även om jag inte alltid hittar något.. Hon pratade något om att gå på Bromma Blocks och det kan ju alltid vara trevligt. 
 
Puss! <3
 

...påväg...

Godmorgon! 
 
Vaknade för en timma sedan ungefär.. Sedan har jag suttit i telefon med Jenny och gjort upp hennes budget för att se om hon kommer ha råd att åka på en resa till.. Enligt siffrorna verkar det lovande. Enda som kan fela nu är att felet på hennes bil som hon tror sig ha lokaliserat inte är det felet och att det går åt en massa extrapengar där..
Oavsett så håller jag mina tummar för att det fungerar idag och hon skulle höra av sig när allt var klart så får vi se om det gått vägen eller inte.. :) 
 
Jag tänkte dra mig förbi Skärholmen en snabbis innan jag börjar jobba iaf. Fick ett sms från HM om att dom har 75% rea på massor av sommarkläder så tänkte kolla lite om dom har några fina klänningar eller så (både till mig och Jenny). Vem kan motstå att kolla igenom en rea egentligen? :) 
 
Sedan är det jobba inatt som gäller! Ska bli lite skönt att få se alla ansikten faktiskt.. :) 
Nu är de dags o göra sig iordning. :)

...mys...

Kan man väl beskriva denna kväll som.. Imorse var jag superpigg och adrenalinet pumpade av någon konstig anledning.. Jag ville göra något under dagen så Emma och jag bestämde att vi skulle gå en runda på Skärholmen och sedan gå på bio.. Jag lägger mig på soffan en stund för att kolla på tv och låta klockan ticka iväg.. 15.30 ringer hon och väcker mig för att påminna mig om bion.. 
Dessvärre hann vi inte med Skärholmen med tanke på att jag däckade av men det kanske var likabra, jag behöver inte shoppa mer grejer än vad jag redan har gjort denna sommar.. 
Ska försöka hålla hårt i pengarna nu och tjata som fasiken på Jenny att hon följer med mig ner till Turkiet igen i Augusti.. 
Ska även kolla om det går att ta lite mer extrapass på jobbet - det gör att det blir svårare att göra andra saker som kostar pengar om man jobbar som en idiot. ;) 
 
Iallafall så blev det bio.. The Amazing Spider-Man. Måste säga att den var inte mkt o ha dessvärre. Dock så tycker jag att den var värd de 60 kr som jag betalade för biljetten. Men jag vet inte om jag mest känner så för att jag veeeerkligen ville göra något. Efter bion så åkte vi hem till mina föräldrars villa och lyckades med att se 2 filmer till. One day och Soul Surfer. Båda väldigt bra filmer som jag sett tidigare men inte Emma.. 
Nu ska jag försöka hålla mig vaken i några timmar till innan det är sovdags.. Ska ju jobba imorgon.: WOOP! 
 
Obs, bilden är från ett annat tillfälle. Denna gången var vi duktiga och höll oss borta.. iaf från det s.k biosnackset.. ;)

...heeej världen...

Gårdagen var lugn och mysig.. Min familj åkte iväg på sin semester så jag tänkte att jag skulle åka ut och säga hejdå till dom innan dom drog. Kom väl dit vid 9 och då hade de redan hunnit dra tråkigt nog så det slutade med att jag låg och solade lite innan mormor kom hit för en fika.. 
Vi har inte träffats sedan innan jag åkte till Turkiet och hon var chockad över hur brun jag är.. Haha, men det är nog så, denna sommaren är jag brunare än någonsin, och då har vi ändå haft en skitsommar. Tack Turkiet! :) 
 
Efter det kom Jenny ut en stund för att kolla på lite bilder från Alanya och sedan åt vi en god sallad innan vi bestämde oss för att åka och spela lite minigolf. Dessvärre var det fullproppat på banorna och det var bara en timma kvar innan dom stängde så vi drog och cruisade lite istället.. :D 
Jag däckade på soffan efter att ha varit vaken i 28h medans Jenny satt och kollade på tv en stund innan hon drog hem. 
En helt okej dag med andra ord! Nu är det bara idag kvar innan jag går och jobbar imorgon.. ^^ 
 

...indragen semester...

Yes! Som ni kanske förstått så känner jag ju att min semester "är gjord"... Vad ska jag sitta 2 veckor till här hemma och ruttna för? Jag menar, vädret är ju riktigt uruselt och det känns bara dumt att slösa bort sina semesterdagar..
Så idag ringde jag jobbet och som tur var var det Annika som jobbade.. Hon kollar upp det hela och frågar när jag vill börja jobba.. Onsdag svarar jag och vips så har man bara 1 dag kvar på sin semester... Det känns faktiskt riktigt bra.. Jag sparar 4 semesterdagar på detta viset som jag förhoppningsvis kan lägga i höst och dra iväg ngnstans.. :)
Just nu sitter jag i familjens villa och myser för mig själv.. Dom åkte iväg på semester idag så det gäller ju att passa på.. ;)

...hello blöögen...

Är hemkommen från en helt jävla fucking underbar semester i Alanya.. Var ute och festade varje dag och hade så himla kul.. Så när man kommer hem vill man ju bara tillbaka och fortsätta festa.. Tyvärr verkar inte det vara genomförbart just nu så istället tänker jag sitta här hemma och vara fett deprimerad ett tag.

Funderar på att ringa jobbet på måndag och kolla om man kan "dra in" resten av sin semester och börja jobba nu redan.. Kanske man kan fixa ledigt i augusti och dra ner då igen...
Saknar mina bartenders och allt roligt folk <3

Nu ska jag fortsätta sura över skitvädret och alla megatråkiga människor i Sverige som inte vill hitta på något med mig idag.. :(

 

 

 

 

 

 

Skulle detta inte vara ren o skär lycka?!?! TA MIG TILLBAAAAKA! 

 

Kommer kanske mer bilder och uppdateringar när jag orkar gå igenom allt och berätta för er vad som hänt.. ^^