...sista rycket...

Ja nu kör vi sista rycket innan det är dags för turkiet.. Lyckades somna mellan 22,30-00,30 men sedan vaknade jag av att duschen stod och droppade.. Ni vet när man precis är påväg att vakna och vet inte riktigt vad det var som väckte en.. så hade jag fast jag låg och undrade länge vad det var som väckte mig.. Lät som om någon hade kastat sten på mitt fönster.. 
Första tanken var om det var Emma eller Jenny och att någon av dom låst sig ute eller inte kunde ta sig hem.. Sen insåg jag att det var duschen och blev skitlack med tanke på att jag inte kunde somna om.. :/ 
 
Så nu har jag varit vaken ett tag, packat det sista och sitte roch väntar på att göra mig iordning.. Skjutsen kommer om 1.5h och jag vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med.. Det känns som att klockan står stilla.. 
 
Har till och med hunnit göra mig en stooooor frukost beståendes av bacon, kokta ägg och knäckebröd med kalkon och philadephiaost.. 
Vet inte om vi får mat på planet eller inte så det gäller ju att ladda upp. Vi är ju inte i Alanya förrän 16 imorgon så jag hoppas att vi hinner äta något innan dess iaf.. :) 
 
Ha det bra nu sötisar.. Hörs i värmen! <3

...snabbt inlägg...

Idag vaknade jag vid 11... Tog mig ner på stan för en sista lunch med Emma innan jag och Jenny åker.. Gick en runda på stan och köpte det absolut sista som behövs inför resan.. Åkte och solade och fick en galen idé om att jag ville bleka lite mer slingor i håret.. Köpte färg och åkte ut till Nykvarn, bad mamma hjälpa mig och 1.5h senare så var håret en hel del ljusare.. 
Mamma skjutsade hem mig eftersom jag ställer bilen där ute så slipper jag betala avigft under hela veckan. På hemvägen stannade vi på Max och käkade varsin hamburgare.. ;) 
 
Nu har jag packat väskan (förutom det jag behöver imorgonbitti), diskat upp all disk, tömt kylen på sånt som kan bli dåligt och nu ska jag ta och hoppa in i en dusch för att sedan måla naglarna innan det är dags att krypa ner i sängen och hoppas på lite sömn fram till 03.. :o 
 
Jennys pappa hämtar mig vid 4 så gäller att vara klar då. Och helst druckit en kopp kaffe eller nått så man kan va på lite bra humör.. haha.. :)) 
 
Nu åker vi snart!! Weeee! 
 
Ha en underbar vecka alla sötnosar! Får se om jag bloggar något därnere.. Något inlägg ska man väl hinna med.. Maaah.. :)) 

...rosa...

Jag hittade ett rosa läppstift som jag bara var tvungen att ha nu när jag ska bli brunbränd och fin... 
Tycker dock inte att bilden gör färgen rättvisa.. I verkligheten är det mer åt neonhållet och det blir verkligen skitsnyggt på! :) 
 
 
Isadora Perfect Moisture Lipstick, nr 162 - Tropical Pink
 

...packning...

Jag har börjat småpacka lite i huvudet.. Skjutsen till Arlanda går 04 imorgonnatt så jag har i stort sett hela dagen på mig imorgon att förbereda allting. Dock så vill jag veta att jag verkligen får med mig allting så jag har börjat skriva upp det viktigaste som man kan behöva.. Börjar dessutom bli lite pirrig och få sådär härlig känsla i kroppen.. Det är ju SNAART som vi är påväg... 
 
Planet lyfter 07 och vi landar i Antalya vid 12.. Sedan är det en 2.5h bussfärd ungefär innan man är framme i Alanya. Dessutom mitt på dagen! Låt oss bara hoppas att ACn fungerar.. Haha.. så vi bör vara i Alanya vid 16 enligt mina kalkyleringar.. Det ger oss perfekt med tid för att vila en stund innan vi kanske går ut och käkar lite för att sedan gå ner på stan o kolla in läget på uteställena kanske.. ? 
 
Var ju där förra året och hade galet kul.. Nu hoppas jag på att få ungefär 100 ggr roligare.. :)) 
Min diet har för övrigt gått åt helvete.. Har idag smällt i mig frukost, thaimat (kyckling med cashewnötter), en chokladboll, en glass och en taco.. haha! Nu är jag återigen sådär äckligt mätt.. Varför ska man envisas?! :( 
 
Nu är det dags att slappa lite till innan jag ska försöka sova.. Går inte det så får jag vara vaken hela natten och satsa på att somna imorgonkväll istället.. toodiloo..
 
Kort som jag tog förra året.. En kille tog med mig på en liten vespa långt upp i bergen för att visa mig denna utsikt.. Kleopatrastranden vid soluppgång. :)

...shopping...

Idag har det blivit shopping med mina finaste Jenny och Emma.. Jag och Jenny drar ju till turkiet på onsdag så vi måste handla på oss det nödvändigaste.. :) 

Det.. blev endel.... 
 
 

...lördagen...

Började sååååå jävla tråkigt!! Jag tvättade i stort sett hela dagen och vid 18 hade jag fått nog.. Jag smsade Emma och sa att vi måste göra något.. NU! 
 
Sagt och gjort så fick vi en impuls att åka upp till Grönan.. Vi var där vid 20 och knallade lite.. Hade bestämt oss för att spela om lite choklad och tro på fan att vi vann! Helt otroligt! 2kg center och 2 kg marabou! Underbart. haha.. Det gick ju även åt några hundra bör kanske tilläggas också.. :D 

Well vi var väl där i kanske 1-1.5h innan vi åkte hemåt.. På hemvägen inser vi att vi inte bara kan åka hem o lägga oss så vi bestämmer oss för att gå ut.. Och faktiskt blev det en kanonlyckad utekväll! 
När vi landade hemma så var det ju bara att hiva fram alkoholen och köra.. Jag mådde i stort sett illa konstant men det la sig efter 2h typ.. 
 
Vid 23.30 knallade vi ner till CP där vi var i någon timma innan vi tillslut hamnade på Sailors..Mycket kul måste jag säga och det slutade väl med att vi var 6 pers som stod och röjde loss på "dansgolvet".. Och tydligen körde någon form av.... riverdance....... Mmmm ni läste rätt.. HA! 
 
Flottiga pics...
 

...midsommar...



Jag har ju lovat att blogga om min midsommar och hur jag och Emma var och pallade blommor till våra kransar.. Dock så känns det lite avlägset just nu med tanke på att hela helgen har hunnit passera.. Men iallafall, kl 6 på morgonen hämtade jag upp Emma för att jaga blommor. Jag hade ju dock tänkt till lite och tagit på mig gråa lite diskreta kläder medans Emma hade ett neonrosa linne och ett par kornblå byxor på sig. Diskret värre. Men men.. Kransarna blev kanonfina tillslut och en sliten Therese åkte hem för att göra sig iordning för allt firande.. :) 

Jag var nykter under hela midsommar faktiskt.. Hade tillochmed lovat att köra min familj till och från firandet bara för att jag inte skulle nalla på alkoholen.. Haha.. Vid 21 åkte jag därifrån för att åka hem och äta jordgubbar med glass och kolla på film.. När klockan slog 1.30 ringde dom och ville komma hem så då var det bara att fara dit för att hämta hem dom små liven.. 
Om ni frågar mig var det en bra midsommar för min del och jag kände alls att jag ville dricka.. :) 

Lördagen däremot....... En annan story..... :)) 

 

...god midsommardag...

Kan man ju säga.. Efter att inte ha sovit nånting under gårdagsnatten så åkte jag och Emma och pallade blommor (mer om det i ett annat inlägg) för att göra midsommarkransar.. Sen var det bara hem o göra sig iordning för att fira midsommar..
Var nykter och chaufför under gårdagen vilket kändes riktigt riktigt bra..
så glad att jag inte drack! Kom hem vid 3 och slocknade omedelbart.. Vaknade 13.30 idag och nu håller jag på att tvätta lite. Sedan ska det väl städas upp lite här innan jag kanske åker ut till familjen :)

Puss!

...som ny...

Har fixat till mig lite inför morgondagen.. Man ska ju vara fräsch och fin nu när det är midsommar.. Så jag har färgat ögonbrynen, vaxat dom och fixat till mina naglar som fått en fin rosa färg (camen avger inte rätt färger dessvärre)

Det börjar dock bli sängdags för min del.. Men är inte speciellt trött - konstigt när man sovit 14h.. Ska egentligen upp och tvätta kl 7.30 imorgon.. Men tror att det får vänta tills på lördag så kan jag iaf sova till 9 imorgonbitti.. :) 





...lugnt värre...

Dagen har varit lugn.. Sov konstigt nog i 14 (!!) h.. Fattar inte hur jag lyckades! Somnade vid 00 och vaknade 14.. haha.. Men men, klev upp och gjorde mig iordning för att åka och kolla lite i Moraberg.. Kom hem med en ny bäddmadrass. Sover inge bra i sängen då den är alldeles för hård så jag tänkte att det kan vara bra med en ny lite tjockare bäddmadrass.. Provlåg nu när jag kom hem och det känns genast mkt bättre.. :) 

Sedan åkte jag ut till familjen och har spenderat kvällen där. Det blev grillad kyckling med bulgursallad till middag. Blev mätt efter typ 3 tuggor men tvingade i mig lite mer. Vill ju inte tyna bort helt och hållet. Måste ju äta trotsallt. 
sedan blev jag sugen på jorgubbar med glass så jag åkte ner till Ica och köpte. Kom visst med ett paket grädde också så efterrätten blev helt stört god! :D 

Suttit och pratat lite med mamma på verandan fram till 22 innan jag insåg vad klockan var och att det är dags att dra sig hemåt.. Ska tvätta kl 7.30 imorgonbitti så måste komma i säng i skaplig tid.. :) 

Om ni missat det är det ju faktiskt midsommar imorgon! Vi får se om det blir några fina midsommarbilder. :)) 
Nu när jag säger det måste jag även komma ihåg att ladda kameran ^^ 

Ha en underbar midsommar alla gullungar! :) 
puss!

 

...syndat...


Tog mig en sväng ut till pappa för en fika tidigare idag.. Vi ses så sällan så det är trevligt att få komma dit och prata lite ibland. Han bor ensam i en stor villa, jobbar mkt och har inte så mkt tid för vänner så jag försöker åka dit när jag har tid och vet att han är hemma.. 

Efter fikan så ringde jag Emma och lyckades övertala henne att gå på bio ikväll. Prometheus blev det och den var okej om jag får säga det. Roligast var dock att vi satt längst bak i salongen, Emma hade glömt sina glasögon hemma och hon är typ blind som en fladdermus. :D 
Jag har alltid svullat baconchips och choklad på bion men nu dietar jag ju så jag var så sjukt duktig och åt endast en påse med babymorötter och en banan. Drack även en Loka Jordgubb & Lime och kände mig sjukt nöjd med mig själv... Sen när vi kom hem så lämnade jag av Emma för att åka och handla lite mat. Vad åker inte ner i påsen då om inte räkor, kräftstjärtar, saffran/tomat creme fraiche och färsk pasta.. VAFAN!!! 
Har gått och längtat efter denna middag ett tag nu och jag kunde inte motstå. Det värsta i denna rätten var dock pastan. Har ju lyckats hålla mig bortaa ifrån kolhydrater i över en vecka nu (bortsett från söndagens bravader.. haha) så nu lär väl allting gå rätt ner o sätta sig i röven. Kroppen lär ju suga åt sig allt den kan så där föll jag platt dessvärre.. 
Imorse när jag vaknade visade vågen på -1,5kg. Förhoppningsvis rör den inte på sig för mkt. :D 
Har ju trotsallt bara ätit frukost vid 12 och sedan dedär morötterna och bananen under dagen. Och JAA jag vet att man måste äta oftare, men idag har jag inte varit hungrig och tänkte inte på det förrän jag gick och handlade mat... 

En gammal flamma bjöd mig på detta en gång. Sedan dess har jag inte kunnat låta bli! ;) 


...brun o trött...


Har varit och solat.. Måste ju jobba upp brännan lite tills man kommer ner till Turkiet. Orkar inte åka ner och sedan vara  solen en dag för att se ut som en kräfta.. :D 
Längtar som fasiken ska ni veta.. Nu är det bara en vecka kvar innan vi åker och om jag kunde skulle jag spola fram klockan.. Nu har vi ju dock midsommar kvar att fira så förhoppningsvis går det fort. Men det är ju inte superkul att ha semester ensam har jag märkt. Man kan ju inte roa sig med andra så mkt.. ^^ 

Men idag skulle jag behöva få hit dendär byrån som står hemma hos pappa. Ska åka dit och kolla om man kan plocka isär den för den kommer inte gå in i sovrummet såvida den inte är i bitar.. :P 

Dock så börjar vi med en dusch tror jag bestämt.. ^^ 

...dags att avrunda...

Jösses vad sliten jag är just nu.. Känner mig helt överkörd. Dock så är jag inte på sovhumör och jag hatar när jag känner såhär. 
Huvudet värket och både kropp och ögon är trötta.. Men som sagt, inte alls på sovhumör. Skulle behöva ta en dusch osv men jag orkar inte. Ska nog ta och tvinga mig i säng tror jag.. Kanske till en film eller så.. ^^ 
Imorgon ska jag ordna lite i lägenheten, behöver få hit en byrå som står hemma hos pappa. Kommer dock behöva ta den i delar så det lär väl ta sin lilla tid.. 

Kvällen har spenderats med Emma, det var meningen att jag skulle ha solat men vi åkte hem till henne och kollade på Get the gringo (med Mel Gibson, mkt bra film) istället.. Sedan när jag kom hem fick jag ett ryck att börja måla insidan på mitt ena köksskåp. Vilket blev förjävligt. Så nu hoppas jag bara att en andra strykning kan snygga till det lite iaf.. :) 

Nu ska jag ta och bädda ner mig, mot min vilja.. :O 
Sov gott sötisar... 

Sliten tjej.... 


...mat...

Ja man måste ju äta också säger dom.. Jag hade tänkt att köra på min köttfärs med stora vita bönor i men när jag såg vad mamma kokat ihop kunde jag inte motstå.. 
Hon hade gjort en blandning av scampi, räkor, broccoli, bambuskott, kokosmjölk och curry.. Med lite annat smått och gott i också. Mycket gott måste jag säga och inte alls speciellt mkt kalorier då jag höll mig borta från riset.. :D 

Nu ska jag mysa här en liten stund till innan jag ska åka hemåt för att lägga mig i solariet. Måste ju vänja upp kroppen vid lite sol så jag inte kommer ner till turkiet och blir en kräfta det första jag blir.. :) 
Sedan ska jag även hinna med en långpromenad innan det är dags för att ha en liten spa-kväll hemma tror jag bestämt.. :)
Första dagen på semestern börjar så jävla bra! :) 


...des & tes...

Ja så kan man ungefär beskriva mig idag.. Har gått som i koma hela dagen. Mötte upp min finaste Anders som var i Stockholm på besök.. Vi tog en kaffe och gick och satte oss i solen vid vattnet och pratade skit i någon timma innan han var tvungen att åka söderut igen. :(
Efter det gick jag en stund på stan och sedan begav jag mig hem för att hämta datorn och åka ut till familjen. 
Med tanke på att jag surfar via mobilen hemma så kan jag inte tanka hem någon film eller så så jag åker ut hit för att ladda upp med filmer som jag kan kolla på när jag kommer hem sen. Oerhört smart om ni frågar mig. haha. ;) 



...bästa...

Hawaiian tropic sunkissed lipgloss! 

Letat efter detta som en tok iår. Det har varit slut överallt. Men igår kom jag äntligen över en tub.. Så SJUKT bra och det blir ju inte sämre av att det smakar supergott och har solskyddsfaktor 25. Är perfekt nere i turkiet.. :)) 
Tack för det Cubus! Dessutom var det 25% rea på den! 



...myser!...

Funderar på om jag ska göra om layouten igen.. Har ju ändå inget bättre för mig och är sugen på en ny header..
Ska väl även passa på att uppdatera lite om hur det går med träningen osv. Ligger på is igen såklart. Haha provade min bikini för någon vecka sedan och insåg att den inte ser ut iår som den gjorde förra året. I lite halvpanikstadie bestämde jag mig för att dieta lite tills det är dags att åka.. Det gick ju sådär med tanke på att när jag kom hem till Emma i lördags åkte tequilaflaskan fram och efter några timmar låg både hon och jag på min vardagsrumsmatta och sov.. haha! Söndagen innebar såklart även att jag skulle jobba, bakis! Dock så hann jag med att gå bort till henne och trycka en pizza så jag hann bli människa igen..
Nu är jag dock tillbaka på min bana och tänkte hålla den stadigt tills det är dags att åka nästa onsdag. Just nu äter jag Xtravaganzas soppor till frukost och middag och försöker att äta nånting nyttigt under dagen. Har insett att jag inte enbart klarar mig på soppor. Behöver någonting att tugga på under dagen.
Idag käkade jag på jobbet innan jag åkte därifrån.. Vilket blev kyckling med tomatsås och lite bulgur. Tanken är att jag ska ägna semestern åt att komma igång ordentligt med träning och allt. Vi får väl se hur det går med det.. ;)
Just nu är jag hunrgig som fan, funderar på att ta en soppa innan det är sovdags. De innehåller ju trotsallt bara 180 kalorier... :))
Alanya here we come!
Funderar på om jag ska göra om layouten igen.. Har ju ändå inget bättre för mig och är sugen på en ny header..
Ska väl även passa på att uppdatera lite om hur det går med träningen osv. Ligger på is igen såklart. Haha provade min bikini för någon vecka sedan och insåg att den inte ser ut iår som den gjorde förra året. I lite halvpanikstadie bestämde jag mig för att dieta lite tills det är dags att åka.. Det gick ju sådär med tanke på att när jag kom hem till Emma i lördags åkte tequilaflaskan fram och efter några timmar låg både hon och jag på min vardagsrumsmatta och sov.. haha! Söndagen innebar såklart även att jag skulle jobba, bakis! Dock så hann jag med att gå bort till henne och trycka en pizza så jag hann bli människa igen..
Nu är jag dock tillbaka på min bana och tänkte hålla den stadigt tills det är dags att åka nästa onsdag. Just nu äter jag Xtravaganzas soppor till frukost och middag och försöker att äta nånting nyttigt under dagen. Har insett att jag inte enbart klarar mig på soppor. Behöver någonting att tugga på under dagen.
Idag käkade jag på jobbet innan jag åkte därifrån.. Vilket blev kyckling med tomatsås och lite bulgur. Tanken är att jag ska ägna semestern åt att komma igång ordentligt med träning och allt. Vi får väl se hur det går med det.. ;)
Just nu är jag hunrgig som fan, funderar på att ta en soppa innan det är sovdags. De innehåller ju trotsallt bara 180 kalorier... :))
Alanya here we come! 


...hej finingar...

Äntligen måste jag säga! ÄNTLIGEN har jag semester!! Fy fasiken vad skönt!! 4 veckor av absolut inga måsten. 

Jag fick dessutom kompa hem redan vid 23.30 idag. Så värt det måste jag säga.. Så när jag kom hem började jag sortera lite kläder och nu sitter jag och latar mig i soffan. Borde sova men är inte riktigt trött ännu. Funderar på om man ska dygna och hålla sig vaken så man kan ställa om dygnet rätt nu när man ska vara ledig så länge... 

Iallafall. På onsdag om en vecka åker jag och Jenny till Alanya. Jävlar vad jag längtar! Var där förra året och det var hur kul som helst. Sola och slappa på dagarna, gå ut och äta på ngn restaurang på kvällarna för att sedan gå tillbaka till hotellet och snygga till oss för utgång på kvällarna... Bättre kan det ju inte bli! 
Har redan börjat shoppa massor av grejer som jag ska ha med mig men nu får det vara nog..
Idag köpte jag dessa fantastiskt fina shorts för bara 99kr på Lindex. Det är ju alltid bra att ha shorts och jag gillade både längden och färgerna. Himla somriga faktiskt.. 



Köpte även en fin festblus samt 2 par örhängen på rean på Glitter... 
Nu blir det som sagt att ligga lågt med inköpen en stund.. Kan ju inte ha hur mkt grejer som helst med mig ;) 



...segare...

Orkar inte blogga alltför mkt just nu.. Ligger i soffan efter att ha jobbat hela natten och kollar på Cars.. Min kropp suktade dessutom efter lite fett och dylikt så när jag kom hem ställde jag mig och stekte bacon med lite äggröra samt att det råkade falla ner några skivor med halloumiost i stekpannan.. Så stört gott var det iallafall. Men nu är det tillbaka till fokus på dieten så man hinner se någrolunda okej ut när man ska ner till turkiet..

Sticker om 1½ vecka.. Längtar som FAAAAAN! 

Nu börjar det dock bli sovdags för min del.. :) Bloggar mer sen när semestern börjar (imorgon ;))

...frukost...

Vaknade efter första natten i nya lägenheten.. Har sovit oroligt och vaknat hela tiden.. Hoppas på bättre sömn imorgon när jag kommer hem från jobbet.. 
Har ätit frukost och sitter och glor på Cops just nu.. Såg vad klockan är och inser att jag måste göra mig iordning snart.. Jobbar från 18.45-05.15 och måste röra på mig om en timma..
Frukosten bestod av 2 knäckebröd med philadephiaost light, rökt kalkonbröst och 2 cocktailtomater, 2 ägg och en kopp kaffe.. 
Skulle behöva åka ut till Nykvarn och hämta mina soppor. Men vet inte riktigt om jag orkar.. Får se hur det blir med den saken.. 
:)

...det har ju varit så mkt...

Så mkt att göra att jag tappat bort bloggen helt och hållet.. Har det inte varit jobb så har det varit utgång eller flytt eller socialisation med vänner.. 
Nu har jag iallafall flyttat.. Idag spenderas första natten i nya lägenheten och det känns kanon måste jag säga! 
Det behövs fortfarande ordnas med vissa grejer. Måste få hit ett internet, lite mer möbler (såsom tvbänk, matbord, soffbord, byråer mm) men det är sånt man får ta lite pö om pö.. :p
Iallafall har jag världens skönaste soffa, en tv och dator, en stor skön säng och en välfyllt kylskåp. haha vad mer behöver man.. 
Jag är fortfarande fokuserad på vikten och försöker hålla duktig på maten. Har sedan några veckor iallafall gått ner 3-4kg och mer ska det bli. Provade en bikini som jag hade i turkiet häromdagen och den såg inte ut nu som den gjorde då.. Haha. Så iom att jag och Jenny åker snart så är det stenhård koll på dieten. Tänkte även dra ner till sydpoolen imorgon och bekanta mig med deras gym..
Nu kör vi hårt mina vänner! :) 
Ha en bra dag... <3 


Snart snart snart!!!