Myspysdag!

Ja idag är det en sån dag igen! Det är morsdag och det ska såklart firas så vi börjar med att åka in till min kära mormor.. Har inte träffat henne på länge så det ska bli kul o få uppdatera henne om allt.. :) Sedan blir det kanske en sväng till min plastfarmor o farfar.. :) Alla mammor ska såklart hinnas med o firas! Förhoppningsvis hinner vi hämta min säng hos pappa också så jag slipper sova i en bäddsoffa varenda natt.. Det börjar värka i ryggen och jag sover inte bra längre..
Dejten igår gick riktigt bra! Boule är fan underskattat! 1-1 blev det i matcher innan tiden var slut så vi ska ta en rematch! Kan ju inte låta det gå oavgjort.. :D Efter boulen blev det en kaffe och titta lite på marathonlöparna som passerade.. Man blir lite förvånad av o se vad det är för folk som får för sig att ställa upp i ett marathon. Många olika stilar, kroppsformer och åldrar! Såklart så gick mitt tåg 18.55 eller 21.55 så för att slippa gå ensam i 2h för o vänta på tåget tog jag det tidiga tåget hem.. :) Gårkvällen blev relativt lugn och avslutades med o kika på The Tournament.. :)
Så vi får väl se vad kvällen för med sig för spännande äventyr! :)
Ha en underbar dag!

Bouledejt!

Jaaa ni läste rätt! Jag har blivit bjuden på bouledejt! "Fyfan vad tråkigt" kanske ni tänker.. Men det finns en anledning till att det blev just boule. Biljard och bowling hade båda tydligen för mkt fördel i så vi satsar på boule istället då detta mer har blivit till en jag-kommer-spöa-skiten-ur-dig-match.. Jag har blivit utmanad och det är ytterst sällan som jag säger nej till en utmaning.. :)
Så nu ska jag snart börja göra mig iordning för att sedan sätta mig på tåget som går 14.45 :) Händer mycket i sthlm idag btw.. Är ju både Stockholm Marathon och StrattStock på Långholmen så vi får väl se vad kvällen bär med sig :)
Synd bara på vädret!
Eleverna är nu färdigutbildade och hade en heldag på golvet igår. Dom var jätteduktiga och vi är så stolta över dom! Nu är det bara min tur att bli nervös inför första gången själv som ID. Men det kommer gå sååå bra! ;)
Nej.. Uppladdning är på sin plats så man får chansen o vinna. Som tur är har den andra parten lett 2 spinnigklasser nu på morgonen så förhoppningsvis är han så trött i benen att han kastar åt helvete :D OCH jag får stå 9 cm längre fram som handikapp då jag är både yngre o kortare.. ! ;)
Var o slingade håret igår och blev kanonnöjd! 890 kr för både klippning och slingning är ju ett kanonpris! Dit kommer jag absolut gå igen!
Nej dags o bli fiin! ;) Ciao!

Kurs, backup, lägenhet och den obefintliga träningen :P

Jajamen.. det blir som sagt inte mkt uppdateringar men för o vara ärlig så händer det inte så mkt i mitt liv för tillfället.. :)
Kursen med Heidi är snart avslutad och våra elever är riktigt duktiga! Ska bli riktigt kul o se dom på golvet på torsdag faktiskt.. :) Jag kan ju passa på o annonsera att jag även blivit Back Up på jobbet.. Var nere hos Mira (som är husmor) och hämtade ut en kavaj idag :) Otroligt nog hade hon en i rätt storlek som redan var nerlagd i armarna.. Wooop! Så nu är det bara lite utbildning kvar innan man får stå o skaka på egna ben :D
Ätit glass idag med helt underbart sällskap.. Vädret var inte riktigt på vår sida, det blåser ju så fasansfullt men vad ska man göra :) Glass kan ju aldrig vara fel! :)
Jag borde väl egentligen sova då jag ska upp klockan 7 imorgonbitti för o ha gamesimulation med eleverna hela dagen men är inte speciellt sugen på o sova.. :)
Längtar efter att få köra hoj, speciellt när det är sånthär superväder! Vill sååå gärna köpa en ny men sånt har vi inte tid o lägga energi på för tillfället.. :)
Det dröjer nog någon vecka innan jag får komma iväg till terapeuten igen.. Men det kan vara bra, då hinner jag gå igenom allt och kanske rensa ur mina tankar ytterligare så man kanske kan få ordning på saker o ting lite lättare.. :)
Går även i tankarna på o köpa lägenhet.. vi får väl se hur det blir med den saken.. Vore så mkt bättre än o leta hyresrätt i en evighet! :)
Träningen är som sagt obefintlig.. Men syrran är på mig nu om att vi ska springa tjejmilen i augusti så jag är nog lite småsugen o hoppa på den utmaniningen.. Men då är de ju hög tid o börja röra på fläsket :D
Oh nu ringer bästaste Jonas för en pratstund innan de är dags o sova.. Så nu signar jag ut och önskar alla en underbar Onsdag! :)
<3

samtalet..

Dagen har varit bra.. Blev på riktigt bra humör i bilen påväg hem från jobbet trots bilköer som började redan på essingen ända ner till södertälje.. Kom hem och insåg att grillningen är i högsta hugg, vädret är på topp och jag mår bra! Underbart!
Var ju hos terapeuten igår.. Gick bra måste jag nog säga.. Första gången och jag pratade så jag blev hes typ. Berättade allting som hänt och hur jag känner.. Om mitt kontrollbehov och insåg ju ganska snabbt att man inte mår speciellt bra.. Men det kommer att bli bättre och jag kommer lära mig att hantera mina tankar och känslor! Nu fick jag till uppgift till nästa gång att skriva ner mina tankar/frågeställningar som kommer upp då jag känner att oron börjar komma.. Det är ju inte det lättaste att komma ihåg men jag ska sätta mig o gå igenom Lukas o mina sms de senaste ÅRET o se om jag kan hitta något där. Eftersom jag inte vet vad det är som triggar igång mig att bli orolig så är det det som jag måste börja med att hitta för att kunna gå vidare..
Nåja ikväll får vi se vad som händer.. Har fått lika olika förslag och någonting ska man väl kunna hitta på.. Antingen filmkväll, utgång eller biljarddejt! :D
Nu ropar de att maten är klar! Underbart gott med grillad fläskfile... MUMS!

Blir starkare för var dag...

Idag var det meningen att jag och Heidi skulle åkt ut till världens bästa nötvänner på Ekerö. Vi skulle ha grillat lite och tittat på medans dom havererade då jag inte kan dricka pga bilen och hon pga sin diet. MEN efter 50 min i bilkö och vi har knappt hunnit passera Drottningholm gav vi upp o vände bilen mot Högdalen istället..

Jag fick käka min grillade kyckling med potatissallad medans Heidi sörplade soppa i vår ensamhet istället.. :) Men vad gör det då! Det var trevligt och jag tyckte det såg ut som att vädret var påväg o spricka upp så bestämde mig för o åka hem o kanske hinna ta en joggingtur innan mörkret faller på.. ICKE!!! När jag kommer hem så dånar åskan så de skallrar i fönstrena.. Så det var bara att sätta sig med en kopp te o datorn i knät o mysa istället.. :)

Så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Vet inte om jag är sugen på o se film men just nu lutar det nog åt det.. :)

Mår bättre o bättre för varje dag som går och känner mig starkare. Det har som sagt varit 2 tunga veckor med mycket tårar och bubblande känslor. Träffade Lukas i söndags vilket slutade i katastrof.. mer bråk och mer skrik vilket ledde till att jag bara kände mig ännu mera uppgiven. Dock igår så mådde jag redan bättre och idag har det varit kanon.. Repar mig snabbt och det känns som att vi har tagit oss över den största tröskeln (iallafall jag som mest var i behov av det). Börjar inse och acceptera vad som hänt och börjat ta tag i mitt liv och göra en förändring.. Har insett att jag inte mår bra av jobbet och att det börjar bli dags att byta karriär. Orkar inte jobba nätter längre, det sliter för mycket både på kroppen och psyket.
Efter 3 veckor i sumpan har man börjat inse hur mycket bättre man mår av att ha dagliga rutiner med ett dagjobb. Att få komma hem kl 18 på kvällen och kunna hitta på saker med sina vänner. Att kunna somna utan o ligga vaken i flera timmar. Att få vakna utvilad och faktiskt vilja kliva upp på morgonen.. Nu säger jag inte att det alltid är så med ett dagjobb. Men jämför man med mitt nattjobb så är det stora skillnader.

På torsdag ska jag iväg och prata med en terapeut. Måste ta tag i en hel del känslor/tankar och lära mig hantera dessa när de dyker upp så det ska bli riktigt skönt att få prata med någon som är opartisk och faktiskt utbildad i detta. Någon som vet hur jag ska göra för att bli av med mina ständiga orosmoln och lära mig att få förtroende o lita på människor.

Nu är det iallafall lite te o macka som gäller.. får se om jag tittar in här senare.. :)

Om någon som läser har ett DAGjobb att erbjuda i sthlmstrakten är det bara att höra av sig ;)
Jag är en sjukt nice person! haha! :)

Förvånad över att så många läser bloggen dagligen btw. Även fast den varit död i 2 veckor så är det ändå massor av folk som varit inne! Sprid bloggen så kanske den kan växa ännu mer! :)



Dåligt med uppdateringar..

Ja det har det blivit..

När sambon kom hem från Rhodos så blev man lämnad och dessa två veckor har varit jobbiga. Därav har träningen uteblivit och så även bloggandet.
Börjar förhoppningsvis komma lite på fötter igen och ska försöka ta tag i bloggandet..

Bor numera i Nykvarn och därav är det svårt att bege sig till gymmet. Men jag ska nog hitta en lösning.. Kan ju alltid bege mig ut på en runda härhemma när jag känner att psyket inte är alltför nere..

Som sagt.. Ska försöka bättra mig. Även om det kanske inte blir lika mycket bloggande som förut.. Än :)