...nu kastar jag in handduken...

Jag är så jävla trött! Varit vaken i 20h och nu har jag fått nog. NU ska jag äntligen sova hela natten!

Godnatt!

...3 km gjorda...

Fick mig ett infall.. Lovade ju att kylan inte skulle rå på mig.. Ut kom jag också.. dock så var det jävligt jobbigt för lungorna! 
3 km gjorda och halvt skakis när man kom tillbaka.. Vad hände med min konditon?!?! Herregud! Tragiskt..
Sjukt snyggt pannband va.. Väldigt matchande.. Nu är det lunch som gäller! 

...2 koppar kaffe...

Gårdagen var ju som sagt seg.. Min plan var ju att inte sova något för att få sova inatt istället. Det gick inte lika bra i praktiken som jag trodde. Vid 15 somnade jag och bad om att få bli väckt en timma senare.. Sagt och gjort, min mor försöker väcka mig vilket verkar vara hopplöst.
Helt plötsligt hör jag ett "nu är det sista gången jag säger till.. klockan är 19.30!". Jag släpar mig upp ur sängen och går upp för att hitta lite mat på bänken. Slevar i mig maten och försöker hålla ögonen öppna. Dock så har dom bestämt sig för att hela tiden klibba ihop och jag har inte speciellt mkt till minne av vad jag gjort på datorn under denna tid.. En halvtimma senare släcker jag ner och somnar om. 
02 vaknade jag och var såklart utvilad och pigg.. Underbart.  Sovit i 11 timmar och såklart är det totalt omöjligt att somna om igen. Bara att acceptera. Så nu har jag varit vaken sedan 02. Kollat på lite serier och slöat fram tills nu. 

Så vad händer idag då? 
Jo tanken är att jag och Ludde ska åka iväg och kika på en bil till mig. En söt liten Peugeot 206 gti. Jag hoppas verkligen att den är i bra skick och att jag kan köpa den. Den är ju sååå söt och jag behöver verkligen en bil för att kunna ta mig till och från jobbet. 
Sen ska jag ju även ta mig ut på en promenad/jogg. Jag har ju lovat er och mig själv detta. Nu är det faktiskt dags och inga fler ursäkter kommer att accepteras! :)
Dock får det bli vid 13tiden då det hunnit värma på lite mer ute så man slipper den värsta kylan.. :)
Tills dess ska jag ner till min pappa och hämta hem min symaskin för att lägga ut på nätet till försäljning. Alla pengar behövs just nu och den används ju ändå inte.. Bör iaf kunna få 2-3k för den.. :)
Frukosten idag bestod av
2ägg, 2 rågkusar med keso och salami (ja jag vet att man inte ska äta salami är fett men jag ville verkligen ha lite smak), 2 tomater, ett glas Berocca Boost och en kopp kaffe.. 
Eller ja, det blev 2 koppar kaffe då jag sitter och sippar i mig den andra medans jag bloggar.. 

Kan ju även säga att jag är en riktig pendlare när det kommer till min vikt. Har gått ner 2,5kg sedan förra onsdagen. Tänk vad det hjälper att bara äta rätt. Nu är ju mkt av denna vikten vätska och annat som tynger ner en rätt enkelt men ändå.. Det gör ju verkligen att man blir mer pepp och vill fortsätta. 
Fick precis ett sms av Jenny att jag skulle ta mig ut i kylan på min runda.. Men det får bli om 3h.. Tänk vad det är bra att ha vänner som driver på en. Tack Jenny! :)

...ledig 4...

Nu är jag ledig i 4 dagar! Underbart. Så för att få in en sjyst dygnrytm har jag bestämt mig för att inte gå och lägga mig idag. Klev upp vid 15 igår och har jobbat hela natten och nu ska jag hålla mig vaken till 21 är det tänkt.
Får väl se hur det går. Än sålänge är det inga större problem.. ;)
Frukosten när jag kom hem bestod av 2 ägg, 2 mackor med keso, skinka och tomat och en halv grapefrukt..
Jag var på Intersport igår och köpte lite broddar, pannband och vantar så jag kan ta mig ut och springa lite.. Tanken var att jag skulle gett mig ut när jag kom hem från jobbet. Dock insåg jag att det var -13(!!!!!) grader utomhus så jag kröp vackert ner i sängen för lite poker istället. 
Jag ska försöka ta mig ut på en snabbpromenad lite senare. Men vet inte om det är så bra när man inte sovit överhuvudtaget. Dock skulle det ju vara ganska kul att få känna på lite solljus.. :) 

Imorgon ska jag åka och kolla på ny bil dessutom. Woop!
Dagens frukost! Dock åt jag bara ena mackan eftersom jag bara äter mörkt bröd så var detta inte alls en höjdare.. :(
Nu tänkte jag att jag ska lägga mig och kolla på ett avsnitt av biggest loser. Man blir ju faktiskt lite motiverad och inspirerad och tycker att klarar dom av det dom gör, då klarar fan jag att röra på mig i 3-4km!

...måste få ordning på mina sömnrutiner...

Det här är helt fel! HELT fel! Jag har jobbat hela natten och var hur slut som helst när jag väl fick sluta.. Kommer hem och har fortfarande inte somna 3h senare. Nu ska jag upp om max 6h och kommer återigen vara tvärdöd på jobbet antagligen.
Helvete.

...det händer något konstigt med mig...

Vet inte riktigt vad som hände igår egentligen. Sålde bilen vid 19 och sedan satte jag mig framför tvn och vid 21 gick jag in till sängen för att kolla lite serier..
22.00 sov jag som en klubbad säl och vaknade pigg och utvilad 03.00! Jag som ska jobba inatt!!! Hur fan ska det gå? Enligt mina planeringar kommer jag behöva sova innan jobbet. Men när? Och hur ska jag bli trött? Usch! Detta var verkligen inte planerat.. 

Maten gick även den sådär igår. Till frukost blev det 2 ägg med en smörgås gjord av rågfrön och pumpa.
Lunchen blev en tallrik kyckling med fetaost, melon och tomat.
Middag fick jag ett ryck att göra en lasagne. Jag gör ju världens bästa lasagne och med en mamma som precis opererats så fick jag ett infall. Iallafall så blev det inte så mycket till bakslag. 

Men det känns som att jag är hungrig hela tiden. Det är inte en kul känsla! Men jag antar att man måste vänja mage och kropp vid de mindre portionerna samt att den inte kommer få i sig lika mkt skit längre..
Nu sitter jag alltså här och är hungrig igen.. För 2h sedan åt jag en kopp med vaniljyoghurt och lite flingor samt en avokado. 

Jag har även insett att jag måste hitta ett bättre sätt att äta på. Jag jobbar ju endast natt och skulle behöva ha lite fastare och mer regelbunda tider då jag äter. Ska sätta mig senare och gå igenom dedär och när det kan tänkas vara bra att äta och vad. Det är inte optimalt att äta "lunch" på jobbet vid 22 och sedan inte äta något förrän man är hemma vid 06 och precis ska gå och lägga sig..
Om termometern ute visar på minsta lilla plusgrad blir det en promenad idag.

...seg start på dagen...

Som många av er kanske vet så jobbar jag ju natt.. Och detta medför ju att dygnsrytmen inte är som den borde.. De senaste veckorna har jag av någon anledning inte kunnat somna förrän 10-11 på mornarna och således sovit till 16-17 på dagarna.. Detta har ju även medfört att jag varit ett vrak under kvällar och nätter. Men när jag väl kommit hem från jobbet har jag ändå inte kunnat sova..
Igår vaknade jag vid 17.30 och åkte in till Maxi för att handla. Jag har ju nu börjat äta rätt och inte ge mig på allt jävla godis som jag kunde svulla i mig varje dag.. Det slutade med en middag gjord på kyckling, melon, broccoli, tomat, keso och fetaost..
Mycket gott måste jag säga! Därefter blev det endel film och serietittande innan jag somnade vid 04. Detta är då tidigt för att ha varit mig. Eftersom jag inte varit vaken så länge så vaknade jag såklart tidigare än normalt. 9.30 slog jag upp ögonen och kunde inte somna om.
Därav är jag sjukt seg just nu. Min hjärna vill hitta på alla möjliga saker men min kropp stretar emot. 
Tanken är att jag ska sälja bilen idag så jag måste få den tvättad och urplockad innan 18 då dom som ska köpa kommer. Jag skulle även behöva röja upp hemma och sen är jag ju så sjukt taggad på att faktiskt få ta mig ut och röra på mig. Dock så kämpar vädret fortfarande emot och jag känner inte riktigt för att ta mig ut i minusgrader idag.
Vi får se om jag tar mig i kragen lite senare. 

Till frukost blev det iallafall en smörgås (rågbröd med pumpafrön), 2 ägg och en smoothie. Egentligen borde jag räkna kalorierna bättre men vi får se om jag orkar med så pass strikt. Det fungerade ju förra gången då jag gick ner 30 kg utan att räkna kalorier. Men då tränade jag ju bra mkt mer än vad jag gör nu också ;) 

Nu ska jag slappa i 40 min till innan det är dags att tvätta bilen. Min pärla ska bli såld.. Snyft!

...börjar lite smått...

Vi kan börja blogga lite smått.. Jag har ju trotsallt gjort endel ändringar i min vardagliga rutin.. Jag väntar fortfarande på att det ska bli lite varmare ute för att kunna sätt igång med konditionen och vägen mot milen. Jag vet att man egentligen inte ska använda vädret som ursäkt men är det -4 grader ute och massor med snö på backen finns det inte en chans att jag tar mig ut för en längre promenad/Springtur. Så istället har jag börjat ändra mina matvanor.. Insåg att jag ätit alldeles för mkt skit och att vågen sakta bara tickade uppåt..
Det är inte okej längre! Så nu har jag tagit tag i detdär och lagt av med alla ovanor som att äta godis och skit..
Nu är det bara nyttigheter som gäller!
Idag till middag blev det grillad kyckling med fetaost, keso, galiamelon och tomater.. :)


...vardagsbloggandet upphör...

Bloggandet om alla menlösa och trista saker jag gör under dagar och kvällar kommer att upphöra från nu.. Det är ju meningen att bloggen ska vara inriktad på min träning för att ge mig så mkt motivation som möjligt och av den anledningen har jag alltså valt att sluta uppdatera om vardagssysslorna. 
Som det ser ut för tillfället väntar jag på att min hals och näsa ska bli friska så jag kan få sätta igång att arbeta mot mitt mål. Även ett par plusgrader och snö/slaskfritt på vägarna vore att föredra! :) 
Men jag har kollat runt litegrann och alltså hittat ett program som jag tänker börja följa. Mer om detta kommer kanske senare ikväll.. :)

...kaos...

Gårdagen var ju smärre kaos. Efter att ha legat och myst i sängen hela dagen bär det nu av mot jobbet.. :(

...kollar lite träningsscheman...

Jag sitter och kikar lite på nätet efter träningsscheman för att springa milen.. Eftersom jag och mamma har sagt att vi ska göra dethär tillsammans kommer jag rätta mig efter henne och hennes kondition, oavsett om jag klarar mer. Vill ju att hon också ska vara motiverad!
Har hittat ett ganska intressant schema som jag mailat över till henne som förslag. Där man ökar distansen med 3% varje gång man är ute.. Vi får väl se vad som händer.. :) Jag vill bara bli frisk från min förkylning nu så att jag kan sätta igång! :)

...fullt upp...

Igår ringde ju en kvinna som ville komma och kolla på bilen. Jag rusade ju iväg med den till närmsta besiktning och var inte så glad när jag åkte därifrån med ett dimljus som var tvunget att justeras.
Well idag var jag och visade bilen för första killen. Han verkade riktigt intresserad och jag sa att jag ska låta den andra familjen kolla på bilen så återkommer jag med läget. Efter det drog jag förbi verkstaden för att få lyset fixat.. Satt där i 1h (!!!). Tydligen hade dom satt i lampan helt fel så det var knepigt att komma åt. Nu är det ordnat iallafall och bilen ska in på efterkontroll imorgon 13.30. 
Även den andra familjen har varit och kollat på bilen och de är intresserade. De la ett bud på 130.000 (har lagt ut den för 135). Sa att jag skulle prata med den andra killen och kolla vad han säger och återkomma till dom imorgon med ett svar. Jag tvivlar på att killen kommer vilja köpa den då priset är för högt för han. Men det verkar som att jag kommer få bilen såld hur som.. Woop! :) 

Så nu ligger jag hemma i sängen och är kanontrött. Kan inte sova ännu då jag ska jobba imorgon och skulle jag somna nu så vaknar jag alldeles för tidigt.. Vet inte riktigt hur jag ska hålla igång mig. 

Jag vill bara bli frisk så jag kan få börja träna! Fortfarande är det hals, öron och näsa som strular. Till råga på det så har jag fått massor av blåsor i munnen och på läpparna som gör ont som fan. Så aptiten idag har inte varit den bästa. 

Nu är de nog dags för lite serier.. :)

...inte så jätteglad...

Well idag var första gången jag klev utanför dörren sedan i lördagsnatt. Det var lite sådär halvskönt kan man påstå. Började känna mig inlåst och halvt psyko av att bara sitta inne hela dagarna. Var ner och tvättade bilen men far min så den är någorlunda ren tills imorgon då jag har visning på den. Sedan så tänkte jag att jag kan ju likabra besikta den när jag ändå håller på. In på deras hemsida och hoppades på att dom skulle ha en tid ledig. Jodå! Visst hade dom det. Så in till besiktningen lite sådär halvnervös över mina tonade framrutor. 
Vad jag hört är dom inte sådär superglada i tonade framrutor på besiktningen men efter att 5 man hade varit fram och klämmt och känt på rutorna verkade dom vara enade. När han sedan säger att bilen inte gått igenom pga att höger dimljus pekar åt fel håll blir jag smått galen.
Inte på den stackars mannen utan på verkstaden som har lappat ihop bilen sedan Lukas bestämde sig för att krocka med den. Jag har alltså varit tillbaka med bilen 4-5 ggr pga fel som infunnit sig. Jag lär inte vara nådig imorgon när jag åker förbi verkstaden. USCH! Förbannad är vad jag är. Och hungrig. Helvete.

...det rör på sig...

Idag fick jag ett samtal om att en kvinna ville komma och kolla på min bil. Tydligen har hon och familj redan en skoda men vill ha en till. Samtidigt fick jag även ett mail om att en kille är intresserad och undrar om han kan få kolla på den imorgon 13.30. Så nu har jag 2 st visningar imorgon och jag har idag panikbokat en besiktning (kl18.20) på den så båda ser att den är hel och ren. 
Enda jag inte riktigt vet hur jag ska lösa är sprickorna i vindrutan. Måste få ihop pengar till byte av den. Ska dock ner och tvätta bilen med pappa om någon timma så jag kanske kan flörta in mig lite där.. Om jag har tur.. 

Bör nämnas kanske att jag inte sovit sedan 16,00 igår. Jag börjar bli lilltrött. Men har precis tagit en dusch och satt på tevatten för att lindra halsen. Sedan ska jag dricka en kopp kaffe för att bli pigg. Ska ju trotsallt hålla mig vaken ett tag. 

Wish me luck!

...the new girl...

Fick en sida av en helt oväntad person att streama lite serier från inatt. Kanon tänkte jag, då kan jag kolla på de senaste Terra Nova och Greys. Aldrig trodde jag att jag skulle fastna för The New Girl som jag gjorde. Den är ju hysteriskt rolig den serien. Har precis plöjt igenom 9 avsnitt och ser nu att klockan är 9.30. Inte så värst smart nej.
Dock känner jag mig inte speciellt trött. Mest ont i halsen på ena sidan, hostig och seg. Däremot skulle det nog vara bra med sömn. Ska ta en Ipren och hoppas på att halsontet försvinner iaf..

...för Emmas skull...

Jag brukar normalt sett inte vara såhär elak. Men för min vän Emmas skull lägger jag upp denna bild..
Den är ju faktiskt lite rolig, tänk vad olika människor kan se ut! :)

...dags för bloggen att få sig ett nytt utseende...

Nu är det ju då såhär att min mor har kommit med ett förslag. Hon vill att vi ska springa Tjejmilen tillsammans i år. Jag som ändå måste komma igång med min träning på allvar nappade direkt och kände att detta kan vara en bra motivation. Tjejmilen är något som jag alltid har velat springa och nu när min mamma tillochmed är pepp på det så varför inte. 
Dock så har jag ju lärt mig att när det kommer till mig är jag ganska lik min mor. Man satsar på något och sedan rinner det ut i sanden. Dock så har jag letat igenom på internet litegrann och hittat endel träningsscheman. Jag menar, ska man springa tjejmilen vill man ju ändå klara av att göra det på under en timma iallafall. Och med tanke på att en flodhäst skulle kunna slå min tid på en mil just nu så måste man ju ha något sorts upplägg. 
Så jag har kollat på lite olika schema och tror mig ha hittat något som kan passa. Det är ett 20 veckors schema från Marathon.se som egentligen ska börja från 1a april. Detta schema riktar sig till den som är otränad från början och man ska alltså efter dessa 20 veckor klara av att springa milen på en timma. Så min tanke är ju att om jag börjar redan nu så har man ju alla förutsättningar för att göra bra ifrån sig. 
Det som krävs dock är en jäkla disciplin och motivation. Den får inte faila denna gången. Därför ska nu bloggen återigen bli en träningsblogg. Och för att jag inte ska återgå till mitt vardagsbloggande om all bio och annat jag sysslar med om dagar och kvällar så kommer utseendet ändras igen. Antagligen blir det tillbaka till det som jag hade förut som, förvisso var lite mer opersonligt, men ändå mer träningsinriktat. 
Detta handlar ju mest om att jag ska bibehålla min motivation till tränandet och inte se bloggen som ett ställe att skriva en massa blaj på utan mer som ett ställe där folk förväntar sig att det ska vara reslutat och motivation från min egen träning. 
Så ikväll kommer jag sitta och göra en makeover på bloggen och förhoppningsvis är det klart tills inatt någongång. Och såfort jag blir frisk kommer träningen börja. Jag hoppas även att min vän Jenny (som är lika otränad som jag) kommer haka på denhär resan. En dröm att få ha med henne då hon tjatar lika mycket som jag att hon vill få en bättre kondition och tappa några kilon. 

So here we go. Let the makeover begin.

...på bättringsvägen...

Äntligen säger jag bara! Äntligen är jag på bättringsvägen. Känns som att jag har legat med denhär skiten i en vecka. Har dock bara haft den i 3 dagar, men ändå! Äntligen! febern är borta, nackvärken har delvis släppt och näsan har nästan börjat släppa. Jag har förvisso bara sovit i 4-5h nu under natten men å andra sidan har jag sovit så mkt de andra dagarna att det gör inte så mkt. Jag är bara glad att jag äntligen är lite bättre. 


Under tiden som jag varit hemma har jag plöjt igenom massor av serier som jag inte hunnit ikapp tidigare. Igår gick jag även igenom en ny serier som heter Once upon a time. Denna serie handlar endast om en massa historier som vi alla känner till som bland annat snövit, askungen, benjamin syrsa, robin hood och man ser även en glit av lilla pinocchio.
Dessa sagofigurer är fångade i våran värld där tiden står still för dem (som vanliga människor med vanliga jobb där deras minne har försvunnit och de minns ingenting av deras egen värld)  av den elaka häxan och den enda som kan rädda dem är snövits dotter. Jag tycker om denhär typen av serier.
Den är inte superbra gjord när det kommer till effekter men jag tycker att det har sin charm. Lite samma stuk som Merlin. Det enda jag har något att säga om är att man måste vara med på vad som händer hela tiden. Serien utspelar sig i båda världarna samtidigt. I våran värld där allting händer nutid och i deras värld där allting händer dåtid - fast baklänges! 
De som väljer att kolla på serien kan ha detta i åtanke så kanske det blir lite lättare. 

Jag har såklart även tänkt en hel del på den uteblivna träningen som varit nu när jag varit sängliggandes. Dock så har jag nästan bara ätit flytande föda så det borde inte vara några problem. Låt oss säga att jag kommer bli chockad om vågen inte är på min sida. 

Vi får se vad som händer idag. Jag tänkte iallafall försöka vara lite mer aktiv och kanske tillochmed hitta på något om kroppen tillåter. Vet att Emma vill gå på bio så vi kanske ska ta en svängom. The darkest hour har ju haft premiär! :) 

Nu blir det frukost och kanske en film eller en serie till det. Ha en bra dag alla bästa underbara människor.

...sjuk...

Jag är sjuk!! Fyfan för dethär säger jag bara. Jag hatar skiten. Jag var tvungen att gå hem från jobbet igår då jag efter många om och men faktiskt insåg att jag har feber och halsont. 
Idag har jag legat helt jävla död och sovit större delen av dygnet. Var uppe mellan 19-22 och har aldrig i mittliv frusit så mkt som jag gjorde då. Jag kände mig som en levande vibrator av alla skakningar. Tillslut orkade jag inte längre och tog lite alvedon för att trycka undan skiten och nu sitter jag här efter att ha sovit några timmar och känner mig relativt pigg. 
Vi får väl se när febern bestämmer sig för att krypa tillbaka. Nu tänkte jag iallafall passa på att kolla på några av mina favoritserier som har satt igång igen efter ett litet uppehåll.
Greys Anatomy
Suburgatory
Jersey Shore <3

Jag har en stund att underhålla mig. :)

...inte många bilder från jul, juldagen och nyår...

Jag hade ju bloggtorka under jul/nyårsveckan. Så jag har ju inte hunnit uppdatera er om saker och ting..
Här kommer iallafall lite bilder som kanske beskriver endel av vad som pågick iallafall. :)
Annandagen. Glitterspray kan ju ALDRIG sluta bra?! Snaps och Pure var ställena.
Nyår hos Sanna.
No hands!
See you later <3

...inte riktigt som jag hade tänkt mig...

Idag har jag varit på bio med underbara Emma. Blev den amerikanska tolkningen av stieg larssons böcker - the girl with the dragon tattoo. Sjukt lång och seg film om jag får säga det själv. Dock så måste jag ge mig själv beröm då jag höll mig borta från alla godsaker som kan intas under ett biobesök. Jag satt mest och störde mig på hur mkt alla andra låter och smaskar när man själv inte äter någonting. 

Min plan var dessutom att ta mig ut på en runda när jag kom hem från bion. Men pga rådande väglag (snorhalt och underkylt) vill jag inte riskera att halka vilket jag garanterat skulle gjort. Så istället satsar jag på gymmet imorgon istället :)

Nu blir det istället lite slötittande på serier innan de är dags att sova :)

...inte helt normales...

Jag låg här i sängen och kunde inte sova. Hade vridit och vänt mig i nån timma innan jag lackade totalt på min brist att få ro i kroppen så jag smygstarta träningen för iår. 
Jag har alltså klockan 6.30 på morgonen varit ute och gått i 3,5km (gick inte springa då det var halt på vissa partier och jag fegade ur) i regn och +5 grader utan någon som helst sömn under natten. För att var ärlig var det faktiskt väldigt skönt även om det blev lite småkallt om ansiktet mot slutet. Så en notis till mig själv när jag tappar motivationen. Läs detta. 
Så nu har jag dragit på mig mjukisarna och äter lite makrillsmackor och en halv avokado för att kunna få lite ro och sömn i kroppen så småningom. Först ska jag slå igång en film tror jag. 
Hittade tidigare under natten en serie som liknar Biggest Loser lite, fast denna inriktar sig på 1 person per avsnitt och de har 1 år på sig att gå ner så mkt som möjligt i vikt. De första 3 månaderna har de även tillgång till en personlig tränare som BOR hemma hos dem och finns tillgänglig dygnet runt. Varför har man inte en sån?!

Nåja programmet heter iaf Extreme Makeover Weight Loss Edition. Kan vara något för de som behöver motivation. Avsnitt 1 grät jag till. Jag erkänner att jag är en sucker och helt jävla patetiskt men det var så berörande av att se hur motiverad och driven tjejen var i början.. 

Nu frukost och film!

...back in business...

Alltså jag valde att ta ett litet break på ca 1 vecka ifrån bloggandet. Det har ju trotsallt varit jul och nyår och för att vara ärlig har det inte hänt något speciellt märkvärdigt.
Julen spenderades med familjen och massor av julklappar. Fick bland annat en tassimo så nu ska det göras kaffe!
Köpte även endel julklappar till mig själv som bestod av ett gäng träningskläder. En lila skitsnygg jacka, en väst och 2 st träningströjor.
Min tanke är då att imorgon så sätts träningsbloggen igång igen på allvar. Jag har ett bra upplägg som ni kommer få höra mer om imorgon när jag kommit igång. Detta innebär alltså att idag är sista dagen för moffning. Med tanke på att det var nyår igår så spenderades den med mina underbara kolleger och vänner hos Sanna. Jag kom dessvärre aldrig riktigt igång i drickandet då jag drogs med en huvudvärk från det att jag klev upp ur sängen och hela natten. Min plan att supa bort huvudvärken gick inte heller så jag var lite seg hela kvällen. Vilket såklart var tråkigt men jag hade oerhört kul och det var ett gäng riktigt sköna personer som var där. 
Så alla vet ju att när det varit nyår så kommer det ju även en nyårsdag. Denna nyårsdag innebär alltid en uppsjö av massa onyttigheter och så även för mig. Jag har lyckats klämma den obligatoriska pizzan med Jenny och Raffe och nu har jag precis varit nere på Statoil och köpt hem en vän som heter Ben&Jerry. Nu blir det alltså att kolla på lite serier och komma ikapp dessa och en massa glassätande. Imorgon börjar allvaret. :) 

Ha en skön nyårsdagskväll allesammans. :)