...sjuk? inte sjuk?...

Helgen har varit lugn för min del.. Jobbade halva passet i lördags innan jag insåg att jag inte alls mådde bra.. Hade yrsel, kallsvettades till och från och kände mig allmänt nere. Vid 00 bestämde jag mig för att jag måste hem o vila.. Bilfärden hem var dock inte att leka med. Egentligen ska man ju inte köra när man mår så men ibland så måste man.
Under söndagen mådde jag genast mycket bättre. Jag tog ett par alvedon och några mirakelpiller när jag kom hem på lördagnatten så jag lyckades på något sätt trycka undan febern/förkylningen som var påväg. 
Jag ringde iallafall Jenny på söndagen och mötte upp henne.. Hela dagen avslutades med våfflor hemma hos Emma innan det blev Hunger Games på bio med mina 2 favoritdamer. Mycket bra film om jag får säga det själv.. :) 
Igår var jag ruggigt uttråkad och eftersom Emma skulle ha hem sin familj på fika/middag så kunde hon inte leka. Vilket ledde till att jag bara tog det lugnt tills jag fick ett meddelande på facebook vid 20tiden.. Där min underbara vän säger att hon har tråkigt och behöver chips, dipp, film och MIG! :D 
Som de tjockisar vi är åkte vi o handla på oss alldeles för många kalorier och sedan hem till henne för att kolla på Year One.
Idag ska jag återigen umgås med Emma. Vi kör en 3dagars tydligen. Men idag ägnar vi oss åt lite shopping och mys.. Jag behöver ha en ny vårjacka så håll nu tummarna att jag hittar! :)
Bilder från kryssningen som vi var på i torsdags håller jag fortfarande på och funderar på om jag ska lägga upp eller inte.. Det är ju inte från min bästa sida om vi säger så :D
Nåja.. Dags att röra på sig.. ^^

...promenad, dusch och packning...

Det blev en liten promenad ändå.. Rättare sagt runt 3km powerwalk. Kändes skönt att få komma ut och röra lite på sig även om det inte var någon längre sträcka. Nu har jag ätit en liten lunch beståendes av tomat/tonfiskröra med pasta. 
Kom även att tänka på att det kanske är en bra idé att börja packa ihop lite av det som jag behöver ha tills imorgon. Eftersom jag ska jobba inatt så kan det ju vara bra att använda morgondagen till att sova så mkt som möjligt istället för att stressa upp för att hinna packa. 
Tiden är redan knapp imorgon som det är. Emma slutar 16.30 och båten går 18. Så vi ska alltså ta oss upp till Sthlm i rusningstrafik på 1.5h. Sedan ska vi ju hinna hämta ut biljetterna och kliva på också.. Streeess!
Det ska nog gå bra.. :) 
Så nu är det dags för en dusch innan jag ska börja packa ihop lite grejer.. ^^

...sega dagar...

Måste nog medge att det är lite läskigt på vilken skillnad man kan känna sig.. För ett par veckor sedan var jag inne i en riktig all-time-high. Jag mådde underbart bra och allting var kanon, jag var till och med lycklig över att jag fick en kaffe som var perfekt! :) 
Nu är det snarare tvärtom. Jag har stora problem att sova - vaknar konstant och känner mig rastlös och orolig. Kan somna vid 3-5 på natten och sedan vakna första gången runt 8.. För att sedan somna om en stund till och sen som nu, vakna kl 10 och känna mig utvilad. 
Alla som jobbar natt förstår ju att detta inte är optimalt. Att vakna klockan 10 på morgonen för att sedan jobba till 05 morgonen efter är tung. Man är på jobbet och är inne i någon sorts avskärmdhet. Svårt att fokusera och man vill egentligen bara åka hem och sova. För att sedan upprepa samma sak igen. 
Nu tror jag att detta har mycket med att göra att min träning återigen gick i stå. Förstår inte att det ska vara så svårt. Så fort jag når en vikt jag är nöjd med lägger jag av och sedan går jag upp till min vikt jag hade innan jag började.
Men efter dessa veckor börjar man ju att inse att det är mer än vikten det handlar om. När jag nått ner till vikten som jag känner mig nöjd med så mår man ju så mycket bättre mentalt. Precis som jag gjorde för ett par veckor sedan. Det fanns ju ingenting som kunde stoppa mitt bra humör. Man känner sig dessutom oövervinnerlig och snyggast i världen typ. :) 
Så istället för att ha den känslan av att man går på rosa moln och ha en all time high, så är jag inne i en mindre svacka just nu. Kan inte sova, det känns som att jag är påväg att bli sjuk och känner mig allmänt fet. Mina kläder på jobbet som satt så löst förut börjar nu tighta till sig. Igår funderade jag tillochmed på att gå och hämta en annan väst som är en storlek större. 
Så nu får det fan vara nog. Orkar inte längre. Det finns som sagt ingen skönare känsla än att må kanon över ingenting egentligen. Så nu svirar jag om till träningskläder och snörar på mig skorna för att iaf ta mig ut på en promenad. Alltid är det något. 
Ja just det. Åker på kryssning imorgon med Emma. Det blir det absolut sista partyt på bra länge. Nu är det dags att börja fokusera på dendär Tjejmilen. 
Innan man vet ordet av är vi ju i september och det är dags för lopp.

...segare än segast på att blogga...

Nu har jag fått skällning för att jag inte bloggar tillräckligt mkt.. Inte bra inte bra.. Dags att börja skärpa sig igen. 
Jag har ju lite sådär halvsvårt att få till en ordentlig blogg då den är inriktad på min träning endast. 
Just nu gör jag ju så mkt annat att när träningen står still står bloggfan still. Så återigen gör jag ett försök till att få till en blogg med lite bättre balans av vad som händer och sker i mitt liv.. ^^ 
Så återigen tror jag att jag ska ta och göra om layouten.. Får se om jag orkar ta tag i detta idag.. :)

...lite såhär känner jag mig för tillfället...

Jag har i några veckors tid nu varit konstant partysugen.. Spelar ingen roll om det är måndag, lördag eller söndag.. Såfort jag sätter på en låt med lite skönt dunk i vill jag ut och röja. 
Så på tal om detta tänkte jag köra en all in ikväll.. Paaaaarty! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ffgi4bPrhc4

Låt klockan ticka iväg nu så de blir kväll ^^

...fokusen kommer tillbaka...

Efter en vecka av totalt förvirring och kaos börjar min motivation hitta tillbaka. Imorgon ska jag ut på en härlig tur i vårsolen innan det ska jobbas.. 
Kosten kunde varit bättre, har trotsallt tryckt både kladdkaka, tårtor och kakor de senaste dagarna.. Skärpning! ;)

...såhär går det...

Det här är ju så typiskt mig.. Jag är superfokuserad ett tag och sedan fallerar allt. 
Men iallafall så är tanken att komma igång och ta mig ut på några rundor nu när det är så underbart väder. Kör imorgon innan jobbet är tanken :)