...sushi och biljard...

Dagen har bestått av massor av julklappshandel och mys. Har nästan fått ihop alla julklappar som jag ska ha. Det saknas dock några stycken som jag tänkte komplettera på fredag när lönen kommit.. Passade även på att träffa min söt för lite sushi och biljard. Jag kanske bör nämna att jag sopade golvet med Max i biljarden och vann även en roadtrip.. :)
Sista matchen kunde han ha spelat myyycket bättre. Han har bara svarta bollen kvar när jag har 5(!!!) av mina. Vem är bäst och lyckas vända matchen?! Jo jag såklart! Obesegrad mästare! ;)

Sovtime för min del. Jobb imorgon trotsallt... Have fun!

...lunch med far...

Ja idag blir det tydligen en sån. Sedan kanske man ska ta o ägna sig åt dendär populära julklappsshoppingen som ska äga rum vaaarje år.. Får väl se vad det blir till alla iår. Om dom har varit snälla nog :)

...shhh its okey...

Haha Emma hade en skön bild på sin blogg som jag lånar... Tycker den talar ganska väl för sig själv.. :)

...julstök...

Idag har det varit julstök här hemma.. Mina planer blev inte riktigt som jag väntat mig då jag egentligen skulle varit i Rissne nu och firat Jonathan som fyller 1år (!!) idag. Istället har jag städat här hemma inför jul och just nu klär mor min granen.. Egentligen enligt hennes tradition ska granen kläs dagen innan julafton. Men iår har hon fått något ryck och klär den redan idag. Vet inte riktigt vad som tagit åt henne.  
Jag försöker få henne att även gå ifrån dedär med att julskinkan ska göras dagen innan julafton också.. Vi får väl se hur det går med det.. 

Ikväll är det även Sherlock Holmes som gäller med min biokamrat Emma.. ÄNTLIGEN säger jag bara. Premiären med Max blev ju katastrof då dom ställde in filmen pga att projektorn la av.. Så det blev trotsallt en riktigt bra dag idag ändå..

God Jul alla vänner och ovänner. Hoppas ni har en lika bra kväll som jag. :)


Ja! Jag glömde ju att jag var på julbord med jobbet igår innan jag började jobba.. Mycket gott och MYCKET bättre mat än förra året. Dom har skärpt sig ordentligt.. Fortsätt så CC! 

Pics!

...jobb jobb jobb...

Just nu känns det som att det aldrig tar slut. Har ledigt tisdag och onsdag sedan kommer det jobbas 7 av 8 dagar över julen.. Inte så kul kan tänkas men vafan.. Vad gör man inte för att få vara ledig dagen efter nyår :) 

Dessutom har jag bestämt mig för att gå ner i tid.. 83% here i come! Så nu är det countdown till 1a Januari då jag går på mitt nya schema.. :) 9 pass kvar för att vara exakt..
Woooop!

...katastrof!...

Well bion igår blev ju katastrof... Vi får se ungefär 1 minut av filmen projektorn lägger av.. Sedan får vi sitta ca 30 min i totalt biomörker med popcorn och godis som kommer flygandes och skrikande babbar överallt innan dom meddelar att dom inte får igång skiten och att vi får gå ut för att få ersättning..
Snodde åt oss 6 st ersättningsbiljetter och sedan var det bara att åka hem.. Inte så jävla kul med andra ord. Jag hade ju faktiskt sett fram emot att få se filmfan.. 

Nu sitter jag dessutom här i valet och kvalet om jag ska gå ner på 83% eller inte. Jag är ju sååå himla sugen! Samtidigt vet jag att jag just nu måste försöka få ordning på min ekonomi så gott det går och då är det optimala knappast att gå ner i tid.. Antar att jag dessutom måste bestämma mig idag då schemat börjar gälla from 1a januari... Svårt dedär..
Vi får väl se...

...biomys...

Nattbio med Max ikväll.. 23.59 för att vara exakt.. Får väl se om man orkar hålla sig vaken.. Sherlock here I come!

...glömska...

Jag har ju faktiskt glömt bort att visa er hur snygga jag och Anders var på hans jobbs julbord! :)

Synd att inte mitt halsband glänste mer! Det är fint ^^
Snyggaste ryggen!
Samma min på VARJE kor i 8 års tid.. Gäsp ;) Dock faller alla damer för den (även jag en gång i tiden)
Man kan ju vara supersöt också!
DES OCH TES 4-EVER <3

...bowling...

Ja så var det dags igen. Dendär teamaktiviteten som ska göras innan årets slut. Man kan ju tycka att mitt team borde veta bättre, sedan vi var på grönan i somras, att man inte ska ha aktiviteter som innebär tävling när det kommer till mig. För att vara ärlig är jag en för jävla dålig förlorare. Det finns inget värre än att förlora. Jag skyller på allt utom mig själv om det skulle vara så.
Jag kan till och med skylla på att mina lagkamrater (om jag hade några) var sämst bara för att slippa ta på mig skulden själv. Jag är för övrigt en ännu sämre vinnare. Så vad händer? Jo min kära chef kommer på den underbart briljanta idéen att spela lite bowling.
Jaaa vad kul tänker alla. Utom jag. Jag är inget större fan av bowling. Sist jag bowlade (när jag var ca 30 kilo tyngre för 3 år sedan) så blev jag nästan sängliggandes i 2 dagar pga träningsvärken. Ja jag skäms över att behöva säga det men nu är det gjort så skratta på ni. Jag hade alltså sån träningsvärk i rumpan att jag var tvungen att ta en alvedon för att kunna rulla ur sängen. Oavsett så var det inte det största problemet igår. Nej nej. Utan det absolut största problemet var ju att jag sög ofantligt på bowling. Som vanligt hade jag ju kaxat upp mig och trodde att jag var världbäst. Herregud säger jag bara.
Det fick man ju äta upp snabbt. Hur svårt ska det vara att få ett klot att gå rakt. Jösses. Iallafall. Vi delade in oss i lag. Vi var hela 10 stycken så 2st lag med 3 i varje och 2 lag med 2 i varje. Jag hamnade med Silvia och vi skulle ju inte direkt platsa i pro-serien om man säger så. Kloten hamnade mer i rännan än på käglorna och jag kunde ju konstatera att det var bristen på alkohol som gjorde detta.

Jag hade ju under dagen haft det lite tråkigt så jag åkte hemifrån tidigare än vad jag behövde. Gick en runda i Skärholmen Centrum innan jag fick sms av Daniel som lyckades övertala mig att komma och hämta honom. Så jag tog min bil och åkte till världens ände. Åkersberga. Hur i helvete kan man vara så korkad att man åker till Åkersberga för att "plocka upp" någon? Okej om det hade legat på vägen men nu pratar vi andra sidan stan.. 5 mil åt helt fel håll för att "plocka upp" denhär grabben.

Nåja. Jag tog mig en cider iallafall. Och efter det började det rulla på ganska bra med diverse strikes och spärrar.. Efter att man hade kört 2 serier så fanns det lite tid till att skojspela lite innan det var dags för mat. Maten måste jag säga var sådär. Ingen superhöjdare men vad kan man förvänta sig av ett bowlinghak egentligen. Vi var 4 stycken som tog en Set Meny. Detta innebar både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Dumt gjort av mig måste jag säga. Jag har inte varit så mätt på evigheter. Jag är fortfarande inte hungrig och nu var det över 15h sedan vi åt. Förrätten bestod av Chili Cheese Poppers. Inte så jävla goda. Mitt i dessa friterade knölar låg en halv jalapeno.. Lagom halvporrigt att sitta och försöka bita loss dendär när det rinner ost hur hela skiten. Nej. PASS! Till huvudrätt fick vi hamburgare. Som var bättre än förrätten. Den höll måttet om man säger så iallafall. Efterrätten bestod av en banana split med både friterad och marinerad (?) banan. Denna var också helt okej. Även om bananen mest såg ut som en skiva bacon.

Efter maten så drog sig större delen av folket hem. För att klargöra vilka som vann så var det Claire, Ellinor och Therese N. Detta mest pga Claires 3 strikear irad ;) Förlorade gjorde Anna, Hanna (den nya tjejen) och Katy-Jo. Dessa kommer få äran att skriva i Casino News. Troligtvis blir det den nya tjejen som får knåpa ihop något om hennes första upplevelse med teamet efter bara några dagar som anställd. Ja som sagt, efteråt gick jag, Ellinor och Daniel till Dubliner och satt där ett tag. Ellinor klonkade 400 kr på Black Jack och drog sig sedan hem. Jag och Daniel väntade in Max som bestämde sig för att dyka upp och sedan gick vi ner till ett gäng på Ali's. Efter detta kastade jag in handduken och drog mig hemåt.

Trevlig kväll måste jag säga (även om jag inte vann) och ser fram emot nästa teamaktivitet som förhoppningsvis blir något som inte är lika inriktat på dedär med vinna och förlora :D För teamets bästa då ;) 

Pics!
Andrej kan dedär med bowling!

...kvick uppdatering...

Herregud. Jag förstår inte hur jag ska hinna med allting. Det känns som att det hela tiden är kanonmycket att göra. Är det inte fackutbildning så är det julklappsshopping (eller så går man bara runt i butikerna och tittar efter vad min lkära familj kan tänkas vilja ha), vi kan även klämma in en bio där någonstans, en lunch på backstugan i sundbyberg, en fika med bebis och kolleger och varför inte toppa allting med lite bowling med teamet? Mitt i allting ska det hinnas med att letas lägenhet och försöka få bilfan såld. Nästa år åker jag bort över julen.

...fast i bilkö...

Nej inte så kul, suttit här i 40 min nu... Och allt detta för att man ville aktivera sig lite innan teamaktiviteten ikväll..


...dags att återgå till vardagen...

Jag har ju haft fackutbildning i 3 dagar som ni kanske är medvetna om.. Dessa dagar har varit väldigt fyllda av lärdom och förståelse men nu är det slut. Jag har behövt kliva upp kl 6.30 på mornarna för att åka hemifrån kl 7 för att sedan varit tvungen att sitta i bilkö i 1,5h innan jag kommit fram till Sundbyberg. Nu är det äntligen slut. Det är dags att återigen ställa om till nattmode också.. Det ska bli skönt! Det kan ju knappast vara hälsosamt att somna kl 22-23 på kvällarna.. :)
Så nu blir det till att försöka hålla sig vaken ikväll.. Hur det nu ska gå. Ska börja med att äta lite mat.. Hungrar snart ihjäl.. :(

...nyäten...

Nyss hemkommen efter en lång dag av fackutbildning i Sundbyberg. Till råga på denna dagen så fortsätter det även imorgon - och dagen efter det. Men jag ska inte klaga. Det är helt okej faktiskt. För att vara ärlig så fikar vi mest. Dock så hoppas jag på att morgondagen blir lite intressantare med inte lika mkt historia som idag.
Efter att bara ha sovit i 5h så känner jag mig rätt sliten ikväll. Jag är dessutom alldeles nyduschad, nyäten och nedbäddad i sängen.
Känner redan hur ögonlocken blir tyngre och  tyngre. Men jag tänkte i min helt logiska värld dra igång en film i tron om att jag kommer hålla mig vaken under hela. SYN.

...underbart...

Gårdagen var underbar! En tripp i eskilstuna som slutade med mer fika, prat och mys än julklappshandling.. Åkte hem och insåg att utgången som vi hade tänkt oss inte var lika lockande längre.. Slutade med en filmkväll i sängen.. Börjar bli farligt intressant detta. :)
Nu är det bio med Jenny som gäller.. Ses i mörkret.. !

...mot e-tuna...

Jag fick ett infall imorse. Det var tänkt att jag skulle ha träffat Max igår men pga diverse omständigheter blev det inställt. Vaknade 8 imorse pigg som en lärka efter endast några timmars sömn. Men iallafall, jag gillar ju att göra impulsiva saker. Då Max och jag bestämde redan igår att vi ses idag istället så låg jag och funderade på vad vi skulle kunna tänkas hitta på.
Så föll mig en tanke. Eskilstuna har jag inte varit i på evigheter. Så dit åker vi! Woop. Nu väntar jag bara på att herrn ska ta sig hit till Nykvarn så vi kan ta min bil vidare.. Vi blir lite sena men vafan, en miniroadtrip är väl alltid  välkommet. Oavsett om man hinner köpa julklappar eller inte :) Speciellt med mysigt sällskap!

...händer så mycket...

Ja det händer så mkt numera att jag itne har tid att blogga... Men det kommer en uppdatering om en stund! :)

...alive and kickin'...

Som ni förstår är jag vaken nu. Med tanke på att jag inte kunde sova igår natt (sov bara mellan 03-06) så vad jag heeeelt död när jag kom hem efter jobbet igår.
Jag övertalade Daniel att gå och äta på Vapiano efter teammötet men för att vara helt ärlig känns det som att jag hade lite minnesluckor från middagen då jag var så himla trött. Hade kanske varit bättre att ta den idag ;)
Så när jag kom hem störtdök jag ner i sängen och somnade på en gång. Klockan var 22 för att vara exakt. Sen har jag sovit hela natten och vaknade 5.30 och nu sitter jag här och kan inte riktigt bestämma mig för om ja ska gå upp och fixa till en nötfrukost eller om jag ska ligga kvar.
Det lutar nog åt att gå upp och fixa frukost för att sedan ta med denna tillbaka ner i sängen och kolla på ett avsnitt av Merlin. MYS! 

Imorgon kommer Anders upp till stan och vi ska på julmiddag med hans jobb. :)

...myssöndag...

Som ni såg kom Max hit i Söndagskväll. Han slutade jobbet 22 och åkte hit direkt efter. Kändes lite wierd o ta hem ngn till päronen sådär men det gick ju bra. Jag behövde lite helande kramar efter mitt bakisslag i Söndags..
Så det blev lite film, kramar och mys - och även en god frukost igår innan jag var tvungen att åka till jobbet och tjäna lite pengar.. :)

...lördagens utgång...

Ja det är väl kanske dags att ni får veta vad som hände i Lördags. Jag, Alex och Kim hade bestämt oss för att röja i Södertälje för en gångs skull. Min tanke var att jag skulle kliva upp innan 14 så att jag hann gå på systemet. Vi hade även tänkt oss att kanske dricka lite glögg och mysa med lussekatter och pepparkakor innan utgången bara för att jobba upp en liten julkänsla.
Förstå att jag blir förbannad på mig själv när jag inser att klockan är 17.00 när jag vaknar. Jag har missat systemet och dendär planen om att ses vid 19-20 kändes lite för nära inpå.
Iallafall får vi veta att Kim absolut inte ska med. Jag får heller inte tag i Emma för att kolla om hon ska med ut så det slutar med att jag och Alex funderar på om de ens är värt detta längre. Men så helt plötsligt kommer ett sms. Från Emma. Där det står "Vart i lägenheten hela dagen, jag måste bara återhämta mig lite så kan vi gå ut". Woooop! 
Mamma hade gjort potatisgratäng med fläskkarré som jag smällde i mig innan jag började göra mig iordning. 
Bestämde med Alex att vi ses inne i stan 22.30 så kör vi då istället. Vi började som vanligt på Sinners. Allting var frid och fröjd, jag var lite för förfriskad om jag får säga det själv och därifrån gick det utför. Massor av shots, öl och annat olämpligt för en redan onykter människa intogs. 
Vi stannade återigen till på Limerick för ännu mer intag av alkohol innan vi begav oss mot CP. Efter en stund där knallade vi vidare till Sailors för att sedan återigen avsluta på Crocs Inn. 
Så, nu kommer vi till den galnaste delen av kvällen. När allting har stängt. Vi är såklart fyllehungriga och ska gå o käka. Alex har vid dethär laget redan dragit hemåt så jag och Emma är ensamma kvar.
Vi går bort till gatuköket som ligger bredvid CP, köper en hamburgare och en korv och går ut och sätter oss på en bänk.
Vet inte ritkigt vad som händer men all min mat hamnar på backen av ngn konstig anlending och Emma dyker ner och skriker "5sekunders regeln förhelvete!!!!" och börjar plocka upp min mat. Efter kanske 5 sekunder så kommer det en läsk flygandes över oss. Emma taggar till och går bort till snorungarna som har kastat läsken och frågar vem det var. Det blir tjafs och vi står nog i 1h's tid och bara försöker luska ut vem det var som kastade läsken. 
En liten tjock 17åring sitter och blånekar men det var så pass uppenbart att det var han. Nåja, låt oss säga att polisen var där i skrämselsyfte och att ingen av dessa personer någonsin mer kommer våga kasta en läsk på folk. ;) 
Emma och jag tar en taxi hem och jag mådde som jag förtjänade under Söndagen. Helvete alltså. Så ont i huvudet har jag inte haft på riktigt länge... Även fast jag låg helt stilla ville jag bara ta en kniv och skära av mig skallen och byta  med ngn annan. Usch. 
Såklart inser jag även att min plånbok är borta under Söndagen. Lagom irriterande! Orkar inte hålla på att tappa bort saker och ting. Trodde att jag kanske hade tappat den på vägen hem från taxin då jag var medveten om att jag hade haft den i taxin påvägen hem. Men nej ingen jävla plånbok. Dock hade jag på känn att jg kommer få tillbaka den så jag ringde aldrig och spärrade mina kort. Igår morse fick jag ett samtal av polisens hittegodsavdelning där dom sa att dom hade fått in min plåbok. Gissa om jag blev glad!
Tydligen hade jag glömt den i taxin och världens snällaste taxichaffis hade lämnat in den! :)
Alla kort var kvar och jag hade inga kontanter i den så allt var frid och fröjd!
Tomteluva på ölen!!





Mmmm Ölreklam!


Zandra kan vara vitast i stan!




Bubbles!!!!!!!!!!


Denna blir jag nog mördad för!



Haha ja vi var fulla som ägg!


Maten som hamnade på backen! :(



...fick visst besök...

Gårdagsnatten var ju kaos. Alldeles för mkt alkohol ledde till tjafs med ett gäng invandrare (mer om detta kommer i nästa inlägg) och med tanke på alkoholintaget var jag en sargad själ igår..
Max chockerad än en gång och bjöd in sig själv på pepparkakor och skedning. Modigt av honom att komma hem till hela min familj bara sådär..
Så nu ligger jag här med ett sällskap i sängen. Kan inte sova och jobbar dagpass idag så de blir kanske lite frukost snart. Dock verkar inte han ha några problem med sömnen. Avis!


...lillpanik...

Planen idag var ju att gå på systemet innan dom stängde.. Det failade ju ganska hårt då jag vaknade kl 17.. Vad hände där? Hur kunde jag sova så himla länge?! Sen så visade det sig att diverse personer som skulle med ut ikväll bangade och tillslut verkade det som att det inte blev något överhuvudtaget.
Sen... Sen hörde min älskling Emma av sig och hon var minsann på på att gå ut... Så nu sitter jag här och dricker vin (innan jag ätit någonting under dagen, varken frukost eller middag - det är så vi jobbar i Nykvarn) och väntar på att maten ska bli klar.. Sen kör vi! Jag o Emma ska ses vid 20 för att för en gångs skull hinna förfesta lite...
Sedan blir det Södertälje! Verkar även som att Alex kommer in och joinar oss sedan.. Kan bli en bra kväll, även om den inte blir som vi tänkt oss ;)

...sådär...

Nu är mina dutypass över. Jädrar vad långsamma och jobbiga dom har varit. Riktigt plågat mig! Men nu så.. Äntligen!
Nu ska det bara sovas lite för imorgon ska det gås ut i Södertälje.. Och göras ett epic haveri som heter duga. Vi ska väl sikta på att bli utslängda från varenda ställe eller? ;)
Köpte ett par skor idag. Med klack som ja måste lära mig gå i.. Kan bli intressant. Ja just det. Glömde kanske säga att jag har tills på onsdag på mig att gå in dessa skor. För på onsdag är det julbord med Anders och hans jobb! <3

...inte bra...

Dåligt med sömn. Dåligt med energi. Dåligt med livet just nu. Är ruggigt trött idag. Somnade inte förrän 11 och har vaknat konstant. På det ska man gå och jobba inatt. Inte något jag ser fram emot direkt.
Som det är nu är mamma nere och hämtar thaimat åt oss, det kanske kan få mig på bättre tankar. Var på dejt igår och men de är en annan historia. Ni vet med han som jag hånglade med hela kvällen. Det gick ju bra och så. Även om det var lite awkward av var man ska lägga ribban när det kommer till kroppskontakt. Men nu är de mat sen är de dags att göra sig klar för jobb.
Ciao.

...håll nu alla tummar och tår...

Jag har precis anmält intresse för en lägenhet i Sundbyberg. Visserligen en hyresrätt men det är en tvåa på 62kvm för 5500 i månaden. Helt okej enligt mig. Speciellt med tanke på läget. Ligger på samma gata som mitt gym så hur underbart bra vore inte det. Och vem vill inte bo i sumpan egentligen? :) 
Så alla mina vänner, håll nu tummar och tår så att jag iaf får komma på visning! :)