Godmorgon världen..

Ja det blir inte så mycket bloggande när jag jobbar natt har jag insett.. Kommer ju hem vid 5 på morgonen och då har det blivit sängen direkt så man kan få sig lite sömn.. :) Idag tänkte jag iallafall försöka städa upp här hemma innan jag måste åka. Det ser förjävligt ut och det ligger kläder och spikskor slängda överallt..
2 mornar irad nu har jag varit påväg o kliva på spikskorna som sambon så snällt kastat ut lite här o var när han höll på o packa.
Sen är det en sista natt av jobb som gäller innan det är 3 dagar ledig.. WOOOP WOOP! Så imorgon ska jag åka ut till Nykvarn och fira påsk lite sent.. :D Och även ligga i solen o steka tänkte jag :) Måste ju bli lite brun nu när sommarn är på ingång :)
Så jag har precis vaknat och har hicka!? Utan att ha ätit eller druckit något.. Är det normalt eller!? Mycket underligt måste jag påstå.. Nu blir det iallafall frukost. Ja en positiv sak var ju att vågen idag visade -3.5kg. Woop! Så inatt blir det trapporna på jobbet som belöning.. och jag kaaanske slarvar med lunchen och tar en taco då det är det som serveras på jobbet ikväll. Ätit räksallad 2 dagar irad nu så börjar tröttna lite :)
Nåja... Lite frukost och sen disk/plock/dammsugning.. :)
Ha en helt sjukt bra och solig dag!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback