Långa nätter...

Usch ja! Dessa 3 nätter kan ha varit dom längsta av mina 3.5 år på casinot. Det har inte hänt speciellt mycket och det har varit lite folk. Men nu är dom över och jag har 5 nätter kvar innan jag går på som hjälpinstruktör i Sundbyberg i 4 veckor. Det innebär alltså dagpass 9.30-17.00ish. SWEET! Det innebär även att jag kommer få in en duktig rutin på träningen då jag tränar i Sundbyberg.. :) Så det ser jag fram riktigt mycket emot!
Idag var jag och lämnade in bilen på verkstaden igen som sagt så dom får åtgärda problemen som vi inte var nöjda med. Fick en liten skrutthyrbil som inte gör många knop om man ska jämföra med våran. Men bättre än inget kanske.. :)
Nu börjar det bli dags för mig att sova. Meningen var att jag skulle ha tränat idag men när jag vaknade imorse efter ca 6h sömn så kände jag mig mer död än levande och har varit lite av en vandrande zombie hela dagen, så träningen imorgon får bli extra hård helt enkelt. Det blir en runda på löpbandet i vanlig ordning och även styrka för mage/rygg och kanske ben.. Efter träningen ska jag möta underbara Heidi för lite socialisation.. :)
Nu är det som sagt sovdags för min del.. Uppdatering om morgondagens träning kommer.. ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback