Promenad i vårsolen..

Bestämde mig för att ha en vilodag idag..
Psyket var tvunget att få återhämta sig från prestationen igår :D
Men bestämde mig iallafall för att ta en promenad i den underbara vårsolen som  bestämt sig för
att titta fram.. Gick min vanliga rutt förbi stranden som är ca 3.5km lång..
Idag tog det 30 min o gå så ni kan ju förstå att det inte gick snabbt.. Jag tycker det är kul att folket börjar titta fram ur sina hålor. Idag var det massvis med folk ute.. Speciellt mammor med deras barnvagnar på promenad.. Det värsta var dock att jag gick förbi en mamma o hennes väninna som båda gick med barnvagnar, en av dom var dock så stor att hon vankade i sidled när hon gick.
Då är min första tanke - bra att hon är ute och tar en promenad. Hon kanske har bestämt sig för att försöka gå ner i vikt.. Så går jag förbi dom och ser att hon äter världens största macka som det droppar dressing om.. Men varför?! Jag förstår inte riktigt vilken tankegång man har som nybliven mamma där. För det första är jag chockerad över att hon ens kunnat föda barn, så stora människor brukar ha svårt att bli gravida o kunna behålla barnet. Men om man väl då har fått en unge och är så himla stor, borde man inte vilja gå ner i vikt o bli hälsosam så man kan leva länge med barnet och ge det ett hälsosamt liv?
Så om man nu har bestämt sig för att gå ut o gå en promenad, varför ska man då smälla i sig en macka som skulle räcka till 2 personer SAMTIDIGT som man pushar en barnvagn och socialiserar med sin väninna? Ja jag blir allt förundrad över hur människor fungerar..
Nu är det iallafall en dusch som gäller och sedan så blir det en tripp till jobbet för att jobba i 10.5h. Underbart!
Lite vårbilder kan jag väl allt bjuda på :)
Någon som är badsugen? :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback