...imorse var mitt liv knappt värt att leva...

Imorse när jag vaknade kände jag mig överkörd av ett tåg.. Som om mitt huvud blivit stampd på av en häst och hjärnan hade slitits ut och hamnat 30 meter bor i från min kropp. Att öppna ögonen och se att klockan visade 15 och att det kändes som att hon var 09 och att jag bara hade fått sova 2h gjorde inte saken bättre. Att inse att man faktiskt måste gå upp för att folket börjar komma hem snart och då anses det -fel- att ligga och sova. Ja.. Det var som sagt smått jobbigt imorse.
Emma hade pratat igår om att gå på bio idag. Vilken då kändes som en superbra idé. INTE lika bra idé när jag vaknade. Att vara medveten om att jag måste kräla mig ur sängen för att bli människa och socialisera med 300 gråtande och skrikande fjortisar på biografen var inte något som jag direkt såg fram emot.
MEN jag kämpade igenom min motgång, tog mig upp och fräschade till mig för att sedan plocka upp min trogne biovän för lite... ja.. bio! Vi åkte in till Heron för att köpa biljetter. Det mesta var såklart slutsålt men vi lyckades få tag i 2 platser ute på kanten. Vilket är helt okej på en premiärfilm och med tanke på att salongen var så stor så var det inte direkt stor skillnad på att sitta på kanten eller i mitten. Värt att nämnas för er som är så pass obildade är att det var Breaking Dawn I vi såg. Ni vet, vampyrchickflick..
Ni som varit på Heron vet även hur klienteliet ser ut där. Det är 98% invandrare, 1% finnar och 1% svenskar. Jag har absolut inga fördomar mot invandrare - även om jag känner mig irriterad som fan när majoriteten inte kan hålla tyst under filmens gång.
Men iaf, en kille hamnade bredvid mig och under filmens gång kom det kommentarer som
- Varför ska han spela allan för....?
- vafan kom igen brorshan, vad håller han på med.. ?
och
- ey! snubben kommer åka på så mkt spö fattar han inte de..
Det är lite smått störande att under filmens gång höra dessa kommentarer + 100 st till. Så nästa gång blir det nog allt en film som inte har en massa störningsmoment.
Såklart blev det även en kyckling med cashewnötter! Det är ju liksom rutin nu. Man bara måste.
Vi tog även en runda i Skäris då vi var på Heron vid 1630 och filmen började 21.15. Både jag och Emma köpte varsin klänning och det blev även en skjorta för min del.
Emma hittade även lite majs på Ica som hon bara var tvungen att köpa. Sjukt kul!
well... som vanligt så blev det bilder!
Man behöver inte gå hungrig ifrån Bamboo South precis...
Kaffe såklart!
Med kärlek i blicken!
Svenelska? Någon som är sugen på lite ädelost i tube?
"Vi ska ut i kriiiiiig :D" sa tomtarna i falsett och ställde upp sig. Ena stackaren hade dock gått döden till mötes lite för tidigt.
Well..............                                                        Tycker man att det blev lite mkt popcorn kan man                                                                                    ju alltid hälla ut halva på golvet...



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback