...K A O S...

Det har ju varit tyst här ett tag. Men som ni alla har förstått så beror ju det faktiskt på att jag har jobbat som en tok tors-lör. I går visade jag bilen för en kille som kanske är intresserad och vi får väl se om han hör av sig igen.
Igår var det även utgång. En utgång som lite halvt kaotisk för min del. Tänker inte gå in detaljerat på varför men låt oss säga att det kom dit personer som jag inte riktigt hade förväntat mig. Som innebar endel duckande och kvällen slutade rätt konstigt med att jag står och försöker få en megafull Jenny att förstå att hon har min garderobsnyckel och att jag vill ha min jacka (under tiden står jag alltså utanför båten med Jennys jacka som är alldeles för liten på mig).
Söta Max kom också vilket var helt oväntat - vet inte riktigt om jag hade vågat dyka upp om jag visste att han var ute med sina jobbarkollegor och inte kände någon. Väldigt kul att han kom. Och givande för min del ;)
Men kul hade vi. Det kom många fler från casinot än vad vi väntat oss. Jag stod väl mest och hånglade hela natten men ibland kan man väl få göra sånt också. ;)
Alexander var nykter och körde (Tack så mkt) vilket var riktigt skönt för min del då det innebar att jag kom hem utan problem. Dock ser det ut som att han var den som var fullast av oss på alla kort.
Korten blev kaos. Heelvete alltså..
Tror det får räcka sådär.. Resten av bilderna undrar man bara vafan alla håller på med.. :D



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback