...the return of the träningsblogg!!...

Nu sitter jag åter här igen klockan 7 på morgonen utan att ha fått någon sömn. Jag har fuckat upp min dygnsrytm läskigt mycket! Har gjort några tappra försök att somna under natten men det har varit lönlöst. Lyckades somna mellan 00-01.30 men sedan dess har det varit åt helvete fel.
Har inte lyckats få någon ro i kroppen, ligger och stressar och tänker på saker och ting. Främst har det varit mycket tankar kring träningen som uteblir konstant. Börjar få ångest och känner att jag kan inte gå och såsa ner mig längre. Måste ta mig i kragen och jag börjar äntligen hitta motivationen igen. Läser lite trådar på olika forum och bloggar framförallt som sporrar mig till att komma igång igen. Så igår bestämde jag mig för att ta tag i detta. Då inser jag att mitt gymkort är borta. Letat överallt men har inte hittat det någonstans. Så det var ju bara att maila fitness24seven och be om ett nytt. Så förhoppningsvis om dom är lite snabba har jag det nästa vecka någon gång.
Under tiden får jag försöka träna på tider som de har öppet i receptionen.
Tänkte även försöka flörta in mig hos Heidi och kolla om hon vill träna med mig. Ibland är det skönt att ha någon som pushar på en när man själv inte riktigt orkar ta sig dit. Framförallt känner jag ju hur konditionen har försämrats märkbart sedan i våras. Jösses! jag var ju rena superwoman då om man jämför med nu.. Så det jag ser fram mest emot är faktiskt att få ställa mig på löpbandet och se hur illa saker och ting ligger till. Man ska nog räkna med att man inte orkar springa längre än 5 minuter ;)
Samtidigt ligger jag och tänker på min kost. All skit jag stoppar i mig. Varför kan man inte bara inse hur bra man mår av att äta bra och hålla sig till det? Varför måste man gå och stoppa i sig en massa fett, kolhydrater och socker "bara för att det är gott". Det finns väl förfan nyttig mat som är god också. Det är ren lathet och nonchalans! Hur svårt ska det vara att öppna en burk keso och lite frukt till mellanmål? Hur svårt ska det vara att göra en nyttig måltid framför en onyttig?
Oavsett är jag fylld av skitsnack just nu. Min hjärna säger en sak men min kropp har cravings efter något annat och jag orkar inte med det längre. Orkar inte ha tankarna om att jag borde göra på ett sätt och sedan gör tvärtemot. Det tär för mkt på mig och jag blir stressad och kan inte lugna ner mig. Vilket i sin tur leder till att jag inte kan somna för att jag tänker för mkt. Usch! Och nu sitter jag här som sagt. Och kan inte sova. Min tanke var att faktiskt ta mig iväg till gymmet innan jobbet imorgon. Men frågan är om jag ens hinner få tillräckligt med sömn för att orka göra något sånt. Jag ska ju dessutom jobba hela natten imorgon.
Jag vet att det bara är att bita i det sura äpplet och bara göra. Men samtidigt funderar jag på om det är värt det att vara kanontrött HELA natten på jobbet. En fredag. Vet att det kommer vara endel att göra och det värsta jag vet är att vara trött på jobbet. Många men blir det...
Nej Therese. Det är dags att göra en förändring med start idag. Om jag inte tar mig iväg till gymmet imorgon ska jag åtminstonde ta trapporna från golvet varje rast och se till att jag bara stoppar i mig nyttiga saker från och med idag. Det kan ju anses som sjukt osmart att börja precis innan juletider. Men ska man se det på det sättet så är det ju alltid förhinder året runt. -Börjar efter påsk. -Börjar efter midsommar. -Börjar efter att alla har fyllt år. -Börjar efter semestern. -Börjar efter jul. Ja... Som ni ser - då kommer man aldrig kunna börja.
Så nu kör vi!
The return of the träningsblogg is on!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback