...pokerturnering...

Så var det ja! Jag har nu tagit mig hem efter en hel dag fylld av poker.. Jag orkade helt ärligt inte vara kvar längre, sov alldeles för lite inatt, vaknade alldeles för tidigt och det har varit alldeles för mkt ljud och rörelse för att jag skulle orka gå ut med resten av gänget..
Turneringen började vid 12. Vi har 115 startande och jag åkte ut på ~43e plats (är inte riktigt 100). Hade AKhj, floppen kommer Q73.. jag bettar all in med mina 8k och får syn av JJ.. Så var man ute, vid 16... 2h kvar till mat... suck!
Nåja! Var ner o käkade tillslut, en buffé som var enligt casinots mått som vanligt.. Inget jag skulle bjuda kungen på direkt men det duger för att mätta 130 hungriga CCare.. Efter maten bestämde jag mig för att deala lite finalbord. Både mina underbaringar Sanna och Heidi satt på finalbordet så det var riktigt kul! Efter någon timma av detta orkade jag inte längre och gav upp. Åkte hem i sann pensionärsanda och nu ligger jag här i sängen och ska kolla på film och mysa med mig själv.. Underbart!
Hoppas ni får en kanonkväll ni som blev kvar för vidare utgång :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback